YER GÖK AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YER GÖK AŞK, HEYECAN VE SÜRPRİZLERLE DOLU YENİ BÖLÜMÜYLE

Gönderen Unknown

2011-09-05 10:50:00 tarihli haber: Yer Gök Aşk yeni bölüm fragmanı izle, yer gök aşk yeni sezonun yeni bölümlerini izle, yer gök aşk dizi canlı izle...


YER GÖK AŞK   
Bade, Yusuf’u Havva’nın mezarında bulur ve hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Remzi, Havva’nın başında bir umutla beklemektedir ama Havva’nın sağlığı ciddi tehlike altındadır. Remzi, Hamiyet’i aramaya karar verir. Sabiha konakta kalp krizi geçirir, Yılmaz’ın zoruyla Sultan onu hastaneye götürür. Annesi için hastaneye gelen genç Yılmaz, Yılmaz’la karşılaşır. Hemşire Funda, Remzi’den şüphelenmeye başlar ve sevgilisi Bekir de çiftliğe gelir. Remzi’den Havva’nın öldüğünü duyan Cüneyt, Ürgüp’ü terk etmekten vazgeçer, intikam yemini eder.
Cüneyt’in oyununa gelen Mehmet, silahını bulmak için Adil’e gider. Bade, Yusuf’u mutlu etme çabası içindedir. Hamiyet, Yusuf’un durumundan çok endişelidir ve bu duruma müdahale etmeye karar verir. Remzi, Şeref’i İstanbul’a gitmeye ikna etmeye çalışır, Sultan ve Şeref mezarlıkta karşılaşırlar. Şeref, Sabiha’nın cenazesini görür ve Yılmaz’la ilişkisinden Sultan’a bahseder. İntikam yemini eden Cüneyt bütün planlarını değiştirecek gerçekle karşılaşmak üzeredir. Bade Yusuf’a destek olmaya çalışırken, ondan umudunu sona erdirecek bir şey duyar ve şok olur.
Yer Gök Aşk, heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 05 Eylül Pazartesi saat 21:30’da, FOX’ ta…
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder