Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izle tıklayın

Gönderen Unknown

Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izle tıklayın
 
Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izle. Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izleyin. Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izlemek için tıklayınız. İşte Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izle...
 
Bordo-Mavililer, Devler Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Benfica’ya konuk oluyor

Temsilcimiz, Estadio da Luz Stadı’ndaki karşılaşmada “Kartallar” lakaplı rakibi önünde rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. İsviçre’den Studer’in yöneteceği maç TSİ 21.45’ten itibaren Euro Futbol’dan yayınlanacak.
Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izle. Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izleyin. Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izlemek için tıklayınız. İşte Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izle...

ŞAMPİYONLAR Ligi’ne katılmayı hedefleyen Trabzonspor, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında bu akşam Portekiz ekibi Benfica’ya konuk olacak. Bütün planlarını tur üzerine yapan Bordo-Mavililer, Lizbon’daki karşılaşmadan iyi bir skorla dönerek 3 Ağustos’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak rövanş için avantaj sağlamak istiyor. Estiado da Luz Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak ve Euro Futbol’dan yayınlanacak mücadelede İsviçre’li hakem Studer düdük çalacak.

Elemeler yaramıyor

Benfica önünde Avrupa kupalarındaki 85. randevusuna çıkacak olan Trabzon, 84 maçta 32 galibiyet, 18 beraberlik ve 34 mağlubiyet alırken, 3’üncü kez ön eleme oynayacağı Şampiyonlar Ligi’nde gruplara hiç kalamadı. Bordo-Mavililer, 2004-05’te 2. ön elemede S.Riga’yı 1-1 ve 3-0’lık skorla elemiş, sonraki turda D.Kiev’i deplasmanda 2-1 yenmiş, rövanşta 2-0 mağlup olup gruplara kalamamıştı. 2005-06’da ise Kıbrıs Rum Kesimi’nden Anortosis’e 3-1 ve 1-0’lık skorlarla elenmişti.

Avantaj için oynayacağız

Genel Sekreter Hasan Yener, Benfica’nın zor bir takım olduğunu belirterek, “Biz de büyük takımız. Deplasmanda kapasitemizin tümünü sahaya yansıtırsak ikinci maç için avantaj yakalayacağımızı düşünüyorum. Bu yıl Trabzonspor olarak Avrupa’da olmak için yapmamız gereken her şeyi yapmaya çalışacağız” dedi. Yener, liglerin ertelenmesi konusunda ise “Olayların açığa çıkması için belli bir zamana ihtiyaç var” ifadesini kullandı.

Real Madrid, Barcelona, İnter, Bayern Münih, Milan, Manchester United, Chelsea ve Porto gibi Avrupa devlerinin kıyasıya mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi heyecanı D-Smart ile ekranlara taşınacak.

Temsilcimiz Trabzonspor'un Portekiz devi Benfica ile Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 27 Temmuz’da deplasmanda yapacağı ilk maç ve 3 Ağustos’da Olimpiyat Stadı’nda oynanacak rövanş maçı sadece D-Smart 82.kanal Euro Futbol’da ve HD kalitesiyle 55.kanal HD4MEN’de olacak.

Futbolseverler Avrupa kupalarının coşkusunu ve yıldız oyuncuları izlemek için heyecanla bekliyor. Şampiyonlar Ligi heyecanı ön eleme karşılaşmaları ile başladı. Ön eleme mücadelesi veren takımların hedefi 13-14 Eylül’de başlayacak grup maçlarına katılabilmek.

Trabzon heyecan fırtınası estirecek
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz’in Benfica takımıyla eşleşen Trabzonspor, ilk maçını 27 Temmuz’da Portekiz deplasmanında, rövanş maçını ise 3 Ağustos’ta İstanbul Olimpiyat stadında oynayacak. Karadeniz fırtınası, Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yı eleyerek, Play Off turuna kalmayı hedefliyor.

Trabzonspor, İngiliz, İtalyan, İspanyol ve Alman devlerinin yer alacağı Play Off turunu da başarıyla geçerse, gruplara direkt olarak katılacak olan Fenerbahçe ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek.

Benfica – Trabzonspor maçı heyecanı, 27 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.45’den itibaren sadece D-Smart’da, Euro Futbol kanalında, HD olarak ise HD4Men kanalaında yayınlanacak.

Zorlu Play Off mücadelesi
Trabzonspor Benfica engelini aşarsa, Play Off turu için 5 Ağustos’taki kura çekilişinde yer alacak.

Ardından ilk maçını 16 veya 17 Ağustos tarihinde, ikinci maçını ise 23 veya 24 Ağustos tarihinde oynayacak. Trabzonspor, bu turda elenmesi halinde Avrupa yolculuğuna UEFA Avrupa Ligi’nde direkt olarak grup maçları ile devam edecek.

Bordo mavililer, geçtiğimiz sezon Avrupa kupalarında en çok puanı toplayan ülke olan Portekiz’in, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynayan temsilcisi Benfica’ya konuk oluyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica ile karşılaşacak. Bordo mavililer, güçlü rakibi önünde 3 Ağustos Çarşamba akşamı İstanbul’da oynayacağı rövanş öncesi avantajlı bir skor arayacak


Trabzonspor ile Benfica arasındaki Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı Lizbon’un Estadio da Luz Stadı’nda oynanacak. TSİ 21.45’te başlayacak mücadeleyi D Smart 82. kanaldan Euro Futbol canlı yayınlayacak. Futbolseverler maçı, D Smart 55. kanal HD4MEN’den de HD kalitesinde izleyebilecek. Karşılaşmayı, İsviçreli hakem Stephan Studer yönetecek. Zorlu müsabakayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebiliriniz.

TRABZONSPOR AVANTAJLI SKOR İSTİYOR

Bu akşam böylesine tecrübeli bir ekiple karşılaşacak temsilcimizin işi hiç de kolay değil. Ancak Trabzonspor, daha önce Portekiz ekipleri ile Avrupa kupalarında hiç maç yapmamıştı. Daha önce Liverpool, Inter ve Barcelona gibi devleri dize getiren bordo mavililerden bu akşam, Avrupa futbolunun yükselen yıldızı Portekiz temsilcisi karşısında da iyi bir sonuç bekliyoruz.

GÜNEŞ, BENFICA'DAN ÇEKİNMİYOR

Avrupa sınavındaki ilk maçında bugün Benfica ile karşılaşacak olan Trabzonspor galibiyete inanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Portekiz’den avantajlı bir skorla dönmek istediklerini söylerken, futbolcular da galibiyete kilitlendi. Tecrübeli teknik adam Benfica’dan çekinmediklerini belirterek, “Hedefimiz Portekiz’den istediğimiz sonucu alarak Trabzon’a mutlu dönmek. Bunu başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Trabzonspor’da kaleci Onur dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

BENFICA


Artur
Amorim
Luisao
Garay
Emerson
Javi Garcia
Perez
Aimar
Gaitan
Saviola
Oscar Cardozo

TRABZONSPOR

Tolga
Serkan
Giray
Glowacki
Celustka
Colman
Zokora
Adrian
Alanzinho
Burak
Henrique

STAT: Estadio da Luz
SAAT: TSİ 21.45
HAKEM: Stephan Studer
YAYIN: D Smart 55. kanal / Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

BENFICA YÜKSELİŞTE

Portekiz futbolu, son dönemde büyük bir çıkış içinde. Geçtiğimiz sezon Avrupa kupalarında en çok puanı toplayan ülke Portekiz oldu. Avrupa Ligi’ni Porto ile kazanan Portekizliler, 18.800 puanla İngiltere, İspanya, İtalya ve Fransa gibi devleri bile geride bıraktı. Bu başarılarında, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale kadar ilerleyen Benfica’nın ise büyük payı oldu.

Trabzonspor’un rakibi Benfica, geçtiğimiz sezon 25.760 puan ile Avrupa’da en fazla puan toplayan 9’uncu kulüptü. Kırmızı beyazlılar, aynı zamanda son 5 yıllık genel klasmana göre de Avrupa’da 22’nci sırada. Şampiyonlar Ligi ve Şampiyon Kulüpler Kupası’nda toplamda 7 kez final oynayan Portekiz temsilcisi, bunların 2’sini kazandı (1961,1962). Trabzonspor’un rakibi ayrıca, UEFA Kupası’nı da 1982-83 sezonunda finalde Anderlecht’e kaybetti. Portekiz’de ise 32 kez şampiyon oldu.

JESUS: "FAVORİ DEĞİLİZ"

Benfica’nın teknik direktörü Jorge Jesus “Trabzon karşısında favori değiliz” dedi. Jesus, maçın oynanacağı Luz Stadı’nda yaptığı basın toplantısında, Trabzonspor karşısında kendilerinin favori olmadığını vurguladı.

BENFİCA 2 KEZ YENEBİLDİ

Benfica, Avrupa kupalarında Türk takımları ile oynadığı 5 maçta 2 galibiyet aldı. Portekiz temsilcisi, 1975-76 sezonunda Fenerbahçe ile Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda oynamış evinde 7-0 kazandığı maçın rövanşında 1-0 yenilmiş ama tur atlamıştı. Benfica, 1980-81 sezonunda Kupa Galipleri Kupası’nda Altay ile eşleşmiş ilk maçta 0-0 berabere kaldığı rakibini evinde 4-0 yenip elemişti. Benfica, Galatasaray ile evinde oynadığı maçta ise 2-0 yenildi. Türk takımlarına karşı 5 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldı

Benfica Trabzonspor maçı hangi kanalda? - Canlı maç izle. Şampiyonlar Ligi öneleme maçına Benfica Trabzonspor maçı bugün oynanacak. Benfica Trabzonspor maçı hangi kanalda izlenecek? Benfica Trabzonspor maçı saat kaçta başlayacak? Benfica Trabzonspor maçı canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor maçı ayrıntıları burada! İşte Benfica Trabzonspor maçı...

İsviçreli hakem görev yapacak
Trabzonspor, Avrupa sahnesindeki yerini alıyor... Karadeniz ekibi, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda bugün Portekiz'in dünyaca ünlü kulübü Benfica ile karşı karşıya gelecek. 65 bin kişilik Estadio da Luz'da (Işık Stadı) oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak. D-Smart'ın Euro Futbol kanalı tarafından yayınlanacak karşılaşmayı İsviçreli hakem Stephan Studer yönetecek. Temsilcimiz Trabzonspor, bu zorlu maçtan iyi bir skor alıp, İstanbul'daki rövanşa avantajlı dönmek istiyor.

Güneş, 4-2-3-1'le oynatacak
KARADENİZ ekibinde sakatlıkları bulunan Onur, Eren, Murat Tosun ve Tayfun Bengica karşılaşmasında yer almayacak. Deplasmandan en kötü ihtimalle beraberlikle dönmeyi planlayan tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş'in, takımı sahaya 4-2- 3-1 düzeniyle çıkarması bekleniyor. Benfica'da ise Brezilya Milli Takımı'ndan dönen Luisao ve Real Madrid'den transfer edilen Garay'ın bugünkü maçta çift stoper oynayacağı, yeni isimlerden Emerson'un da kadroda yer alabileceği öğrenildi.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder