Benfica Trabzonspor maçı canlı izle maç özeti golleri video (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izle

Gönderen Unknown

Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izle

Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izle
Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izle. Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izleyin. Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izlemek için tıklayınız. İşte Benfica Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi Benfica Trabzonspor) canlı maç izle...
Bordo-Mavililer, Devler Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Benfica’ya konuk oluyor


EUROFUTBOL İZLE


Temsilcimiz, Estadio da Luz Stadı’ndaki karşılaşmada “Kartallar” lakaplı rakibi önünde rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. İsviçre’den Studer’in yöneteceği maç TSİ 21.45’ten itibaren Euro Futbol’dan yayınlanacak.

ŞAMPİYONLAR Ligi’ne katılmayı hedefleyen Trabzonspor, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında bu akşam Portekiz ekibi Benfica’ya konuk olacak. Bütün planlarını tur üzerine yapan Bordo-Mavililer, Lizbon’daki karşılaşmadan iyi bir skorla dönerek 3 Ağustos’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak rövanş için avantaj sağlamak istiyor. Estiado da Luz Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak ve Euro Futbol’dan yayınlanacak mücadelede İsviçre’li hakem Studer düdük çalacak.

Elemeler yaramıyor

Benfica önünde Avrupa kupalarındaki 85. randevusuna çıkacak olan Trabzon, 84 maçta 32 galibiyet, 18 beraberlik ve 34 mağlubiyet alırken, 3’üncü kez ön eleme oynayacağı Şampiyonlar Ligi’nde gruplara hiç kalamadı. Bordo-Mavililer, 2004-05’te 2. ön elemede S.Riga’yı 1-1 ve 3-0’lık skorla elemiş, sonraki turda D.Kiev’i deplasmanda 2-1 yenmiş, rövanşta 2-0 mağlup olup gruplara kalamamıştı. 2005-06’da ise Kıbrıs Rum Kesimi’nden Anortosis’e 3-1 ve 1-0’lık skorlarla elenmişti.

Avantaj için oynayacağız

Genel Sekreter Hasan Yener, Benfica’nın zor bir takım olduğunu belirterek, “Biz de büyük takımız. Deplasmanda kapasitemizin tümünü sahaya yansıtırsak ikinci maç için avantaj yakalayacağımızı düşünüyorum. Bu yıl Trabzonspor olarak Avrupa’da olmak için yapmamız gereken her şeyi yapmaya çalışacağız” dedi. Yener, liglerin ertelenmesi konusunda ise “Olayların açığa çıkması için belli bir zamana ihtiyaç var” ifadesini kullandı. 

Real Madrid, Barcelona, İnter, Bayern Münih, Milan, Manchester United, Chelsea ve Porto gibi Avrupa devlerinin kıyasıya mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi heyecanı D-Smart ile ekranlara taşınacak.

Temsilcimiz Trabzonspor'un Portekiz devi Benfica ile Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 27 Temmuz’da deplasmanda yapacağı ilk maç ve 3 Ağustos’da Olimpiyat Stadı’nda oynanacak rövanş maçı sadece D-Smart 82.kanal Euro Futbol’da ve HD kalitesiyle 55.kanal HD4MEN’de olacak.

Futbolseverler Avrupa kupalarının coşkusunu ve yıldız oyuncuları izlemek için heyecanla bekliyor. Şampiyonlar Ligi heyecanı ön eleme karşılaşmaları ile başladı. Ön eleme mücadelesi veren takımların hedefi 13-14 Eylül’de başlayacak grup maçlarına katılabilmek.

Trabzon heyecan fırtınası estirecek
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz’in Benfica takımıyla eşleşen Trabzonspor, ilk maçını 27 Temmuz’da Portekiz deplasmanında, rövanş maçını ise 3 Ağustos’ta İstanbul Olimpiyat stadında oynayacak. Karadeniz fırtınası, Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yı eleyerek, Play Off turuna kalmayı hedefliyor.

Trabzonspor, İngiliz, İtalyan, İspanyol ve Alman devlerinin yer alacağı Play Off turunu da başarıyla geçerse, gruplara direkt olarak katılacak olan Fenerbahçe ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek.

Benfica – Trabzonspor maçı heyecanı, 27 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.45’den itibaren sadece D-Smart’da, Euro Futbol kanalında, HD olarak ise HD4Men kanalaında yayınlanacak.

Zorlu Play Off mücadelesi
Trabzonspor Benfica engelini aşarsa, Play Off turu için 5 Ağustos’taki kura çekilişinde yer alacak.

Ardından ilk maçını 16 veya 17 Ağustos tarihinde, ikinci maçını ise 23 veya 24 Ağustos tarihinde oynayacak. Trabzonspor, bu turda elenmesi halinde Avrupa yolculuğuna UEFA Avrupa Ligi’nde direkt olarak grup maçları ile devam edecek.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder