Trabzonspor Benfica Canlı izle ~ D Smart Euro Futbol Canlı online izle

Gönderen Unknown

Trabzonspor Benfica Maçı Ne Zaman Oynanacak ~ Trabzonspor Benfica Maçı Saat Kaçta
Benfica Trabzonspor Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme ilk maçı 27 Temmuz'da Portekiz'de oynanacak.
Maç D-Smart Platformu Euro Futbol Kanalından Canlı Yayınlanacak
Trabzonspor Benfica  Canlı izle ~ D Smart Euro Futbol Canlı izle Online
Trabzonspor ile Benfica arasındaki rövanş maçı 03.08.2011 tarihinde İstanbul olimpiyat stadında oynanacak. Trabzon Avni aker stadında Avrupa gençlik olimpiyatlarının yapılmasından dolayı maç İstanbulda oynanacak ve Trabzon seyircisi stadı hınca hınç dolduracak.


Trabzon'dakİ Avrupa Gençlik Olimpiyatları açılış ve kapanış törenlerinde Hüseyin Avni Aker Stadı kullanılacak. Törenler için yapılacak düzenlemeler nedeniyle stadyumun gerek zemini gerekse de tribünlerinin 3 Ağustos'ta oynanacak Benfica maçına yetişmesi imkansız. Bu nedenle de Trabzonspor-Benfica maçı İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

MESAJ TRAFİĞİ BAŞLADI
Fenerbahçeli taraftarlar alınan bu kararı büyük bir fırsat olarak görüyor. Daha önce tüm yasaklamalara, engel olma çalışmalarına rağmen Bağdat Caddesi'ndeki büyük protesto yürüyüşünü gerçekleştiren, Shakhtar Donetsk maçında sahaya giren Sarı-Lacivertli taraftar grupları şimdiden eylem için aralarında mesajlaşmalara başladılar bile...

BİLET AL MAÇA GEL
Hazırlanan eylem planı basit. Trabzonspor-Benfica maçının biletlerinin satışa çıkmasını bekleyecek olan Sarı-Lacivertli taraftarlar, Biletix gişelerine akın ederek, kimliklerini açık etmeden biletlerini elde edip maç günü tribündeki yerlerini alacaklar ve başlama düdüğü ile birlikte 'Şampiyonluk bekleyen' Trabzonspor'u ve Futbol Federasyonu'nu protesto edecekler.

KIZILCA KIYAMET KOPACAK
Trabzonspor taraftarının da 'Bize her yer Trabzon' sloganı ile tribünlerde olacağı düşünüldüğünde Olimpiyat'ta 3 Ağustos'ta 'Kızılca kıyamet kopacak' demek kehanet olmasa gerek. Bu nedenle tamamlanamayan Shakhtar maçında yetersiz kalmakla eleştirilen İstanbul Emniyeti'nin bu karşılaşma için olağanüstü önlemler alması bekleniyor.

Benfica'yı Tanıyalım
canlı maç izle
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder