Nokia N9 fiyatı özellikleri incelemesi

Gönderen Unknown

Nokia, ilk MeeGo özellikli smartphone cep telefonu Nokia N9'u duyurdu. Nokia N9 tasarım ve şıklığa meraklı telefonseverler için en son smartphone teknolojileri eşliğinde üretilmiş bir akıllı telefon. Yeni Nokia N9 smartphone cep telefonu butonsuz görünümü ve NFS desteği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Nokia N9 cep telefonunda herhangi bir uygulama içerisindeyken cihazın ekranında kenar kısma dokunuşla ana ekrana geçebiliyorsunuz. Yeni Nokia N9 cep telefonu üç ayrı ana ekrana ve yeni bir kullanıcı arayüzüne sahip.

Nokia N9

Nokia N9
Nokia N9 smartphone telefonun endüstriyel tasarım çizgileri sıra dışı bir ürünü ifade ediyor. Yekpâre poli karbon malzemeden üretilmiş gövdeye sahip olan Nokia N9 akıllı telefon yuvarlak hatlarıyla öne çıkıyor. Üzerinde ana ekran tuşu bulunmayan Nokia N9 cep telefonunun ekranında uygulamalara daha fazla yer ayrılmış. Nokia N9 cep telefonunun 3.9 inç büyüklüğünde ve 480 x 854 piksel çözünürlüğündeki AMOLED ekranı çizilmelere karşı dayanıklı bir yapıda.

Nokia N9 cep telefonu

Nokia N9 cep telefonu özellikleri
Yeni Nokia N9 smartphone cep telefonunun otofokus otomatik netleme ve geniş açı destekli Carl Zeiss objektife sahip 8 megapiksel bir dijital kamerası mevcut. Nokia N9 cep telefonunun dijital kamerası loş ışıklı ortamlarda dahikaliteli ve güzel fotoğraflar çekilmesine imkân veriyor. Bu özellikleriyle piyasadaki en iyi kameralı cep telefonu modeli olmaya aday olan Nokia N9 akıllı telefon adım adım yönlendirmeli GPS haritalı navigasyon özelliğine de sahip. MeeGo desteğine sahip ilk akıllı telefon olan Nokia N9 dünyanın ilk Dolby Digital Plus özellikli akıllı telefonu olma özelliğine de sahip.

Nokia N9 smartphone cep

Nokia N9 Smartphone
Nokia'nın yeni smartphone modeli Nokia N9 en son teknoloji NFC Yakın Saha İletişimi özelliğiyle de dikkati çekiyor. Nokia N9 cep telefonu üzerinden dijital fotoğrafları ve video görüntülerini kolaylıkla paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca Nokia N9 cep telefonunu NFC özellikli Bluetooth cihazları ve Nokia Play 360 kablosuz hoparlör gibi aksesuvarlarla kullanmak da olanaklı.

Nokia N9 fiyati

Nokia N9 fiyatı
Açık mavi, siyah ve macenta renk seçenekleri ile bu senenin sonlarına doğru piyasaya sürülecek olan Nokia N9 smartphone cep telefonunun tahmini satışfiyatının 600 ile 700 dolar arasında olması bekleniyor. Nokia N9 cep telefonu 16 GB ve 64 GB bellek seçenekleri ile telefonseverlerin beğenisine sunulacak.

Nokia N9 incelemesi

Nokia N9 incelemesi
Nokia N9 smartphone telefonun test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı bir Nokia N9 cep telefonu incelemesini sizlere sunacağız.

Nokia N9 özellikleri
• MeeGo
• 8 megapiksel dijital kamera
• Carl Zeiss optik ve çift LED flaş
• NFC desteği
• 3.9 inç 480 x 854 piksel dokunmatik AMOLED ekran
• 720p video kayıt
• Bluetooth 4.0
• Akselerometre, dijital pusula
• Boyutlar: 116.5 x 61.2 x 12.1 mm
• Ağırlık : 135 gram
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder