Nokia C5 5MP cep telefonu fiyatı incelemesi özellikleri

Gönderen Unknown

Nokia'nın yeni modeli Nokia C5 5MP cep telefonu şık ve kompakt tasarım çizgileri ve gerçek paslanmaz çelik malzemeden arka kapağı ile ilgi çekiyor. Nokia'nın yeni smartphone telefonu üst seviyede internette dolaşma keyfi sunarak telefonseverlerin Facebook ve e-posta aracılığıyla sevdikleri ve arkadaşlarına kendileri hakkında en güncel bilgilerle bilgilendirmelerini sağlıyor. Çeşitli (kurumsal) e-posta özelliklerine sahip olan Nokia C5 5MP cep telefonunda Google Talk ve Windows Live Messenger gibi anında mesajlaşma fonksiyonu da bulunuyor.

Nokia C5 5MP

Nokia C5 5MP cep telefonu
Model isminden de anlaşılacağı üzere Nokia C5 5MP cep telefonunda 5 megapiksel çözünürlüklü ve LED flaş destekli bir dijital kamera özelliği de mevcut. Nokia C5 5MP ile çekilen dijital fotoğraflar internet üzerinden kolaylıkla paylaşılabiliyor. Nokia C5 5MP zengin detaylara sahip dijital fotoğrafların yanı sıra saniyede 15 kare hızında VGA çözünürlüklü video kayıt da yapabiliyor.

Nokia C5 5MP cep telefonu

Nokia C5 5MP cep telefonu
Nokia'nın yeni modeli Nokia C5 5MP cep telefonunun başlıca multimedya özellikleri arasında stereo FM radyo, 3.5mm kulaklık girişi ve stereo IHF hoparlör sayılabilir. Ayrıca Nokia C5 5MP cep telefonu Ovi Maps 3.0 SR4 ile ücretsiz yaya ve sürüş navigasyonu kullanılabiliyor. Telefonseverler Ovi Store üzerinden çok sayıda uygulamaya ve mobil oyuna da erişme imkanına sahipler.

C5 5MP

Nokia C5 5MP batarya ve bellek
Nokia C5 5MP cep telefonunun 2.2 inç büyüklüğünde QVGA çözünürlüklü ekranı bulunuyor ve cihaz BL-5CT model bir Nokia batarya ile çalışıyor. 2 GB kapasiteli microSD hafıza kartı ile birlikte gelen Nokia C5 5MP cep telefonu 32 GB kapasiteye kadar bellek kartlarını destekliyor. Nokia C5 5MP cep telefonunun dahili belleği ise 215 MB.

Nokia C5 5MP kamerali telefon

Nokia C5 5MP kameralı cep telefonu
  • 5 megapiksel resim çözünürlüğü
  • LED flaş
  • 15 kare/sn ile VGA kalitesinde video kayıt
Nokia C5 telefon

Nokia C5 5MP telefon aksesuvarları
  • Nokia Bluetooth Kulaklık (Nokia BH-105 & Nokia BH-216)
  • Nokia Stereo Kulaklık (Nokia WH-205 & Nokia WH-701)
  • Nokia Ayaklık (Nokia CR-115)
  • Nokia Mobile Şarj Cihazı (Nokia DC-4)
  • Nokia Ekranlı Hoparlör (Nokia HF-510)
  • Nokia 16GB MicroSD hafıza kartı
Nokia C5 5MP incelemesi

Nokia C5 5MP incelemesi ve satış fiyatı
Nokia C5 5MP cep telefonu beyaz, siyah ve gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile geliyor. Şu an için Nokia C5 5MP cep telefonunun piyasaya sürüleceği tarih ve cihazın satış fiyatı hakkında resmi bir açıklama yapılmış değil. Nokia C5 5MP cep telefonunun test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı bir Nokia C5 5MP incelemesini sizlere sunacağız.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder