İnterneti Hızlandıran Aparatlar

Gönderen Unknown


www.bizedopinglazim.com'dan geçtiğimiz hafta adresime bir tanıdım paketi yollandı. Tanıtım paketinin içinden tencere, tütsü, vazelin, zımba, boş cd, masa saati ve kahve çıktı. Haliyle ilk gördüğümde bu eşyalara bir anlam veremedim; ama paketin içerisinden çıkan "İnterneti Hızlandıran Aparatları Kullanma Kılavuzu" nu görünce eğlencenin bir parçası oldum.

Kullanma kılavuzuna göre;

1- Tencere, kablosuz modemden gelen sinyalleri merkezde toplayarak internet hızını güçlendirmeye yarıyor.

2- Tütsü, kablosuz modem ile bilgisayar arasındaki merkezi bir lokasyonda sinyaller için akışkan bir hava yaratarak interneti hızlandırıyor.

3- Vazelin, modem ve splitter kablolarına sürülerek akışkanlık sağlıyor.

4- Zımba, internet bağlantısında kaçak olduğunda modemi sıkı sıkıya bağlamak için kullanılıyor.

5- Boş Cd, bilgisayarın modem ID'sini otomatik bulabilmesine yardımcı oluyor ve aynı zamanda tencere etkisi gösterebiliyor.

6- Masa saati, kota sayacı işlevi görüyor. Alarm kurulduğunda internette kalma işi abartılırsa saat kullanıcıyı otomatik uyarıyor.

7- Kahve ise, özellikle gece saatlerinde bağlantı yavaşladığında modemin üzerine serpilerek sayfaların canlanması sağlanabiliyor.

İşin şaka tarafı bir yana, Türk Telekom'a ile rekabet edebilecek, alternatif bir internet servis sağlayıcı olması biz kullanıcılar için daha olumlu olacaktır.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder