Fenerbahçe Orduspor maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle 2011

Gönderen Unknown

Fenerbahçe Orduspor maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle.Fenerbahçe Orduspor maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izleyin.Fenerbahçe Orduspor maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izlemek için tıklayınız.İşte Fenerbahçe Orduspor maçı izle (canlı maç izle) Lig

Fenerbahçe Orduspor maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle.Fenerbahçe Orduspor maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izleyin.Fenerbahçe Orduspor maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izlemek için tıklayınız.İşte Fenerbahçe Orduspor maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle...
Aykut Kocaman: Defansta sıkıntı var
Orduspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman onbir oluşturmakta zorlanırken, en büyük sıkıntıyı defans bloğunu kurmakta yaşadığı öğrenildi.

Sarı-Lacivertli takımın yeni transferleri Bienvenu, Ziegler ve Yobo üçlüsünün fizik durumlarını antrenmanlarda gözlem altına alan Aykut Kocaman'ın orta saha kurgusunda sıkıntı yaşamadığı, defansın ortasında ise belirsizliklerin yaşandığı ortaya çıktı.

Yeni transferlerden Ziegler ve Bienvenu'nun antrenman eksiğinin bulunmadığı, Yobo'nun ise bir süredir çalışma yapmadığı için fizik olarak takım arkadaşlarından geride olduğu bildirildi.

Ziegler ve Bienvenu'nun antrenman eksiği bulunmazken, Sarı-Lacivertli takımla birlikte olmadıkları için uyum sorunu yaşamalarından endişe ediliyor.

Bu konuda Yobo'nun sorununun olmadığı belirtilirken, Aykut Kocaman'ın maçın oynanacağı pazartesi gününe kadar Yobo'ya yüklemelerde bulunup, Nijeryalı futbolcunun Orduspor karşılaşmasına yetişmesini sağlayacağı belirtiliyor.

Yobo maça yetişmezse Serdar Kesimal'ın sakatlığı yüzünden sıkıntı yaşayan Aykut Kocaman'ın defansı Bilica-Bekir ikilisinden oluşturması bekleniyor.

Yobo'nun maça yetişmesi halinde ise Aykut Kocaman'ı Yobo-Bilica ikilisine defansı teslim edeceği bildirildi.

Bu arada Fenerbahçe'nin İtalya'nın Juventus takımından kiraladığı İsviçreli futbolcu Reto Ziegler, sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti.
Orduspor Fenerbahçe'den puan almak istiyor
Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Metin Diyadin gözetiminde sürdürülen antrenmana tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ilk bölümünde koşu ve taktik ağırlıklı çalışan mor-beyazlı ekip, daha sonra dar alanda pas, yarı sahada çift kale maç ve şut çalışması yaptı.

Kulüp başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oluşturulan kadronun oldukça iyi olduğunu ve hazırlıkların da aynı ölçüde devam ettiğini söyledi.

Ligin iddialı takımları arasında yer almak istediklerini vurgulayan Türkmen, ''Rakibimiz çok zorlu, ancak biz de Orduspor olarak iyi bir kadro kurduk. İnşallah bu ligin en iddialı takımları arasında olacağız. Ligin ilk maçından iyi bir sonuç almayı istiyoruz. Futbolcularımıza ve teknik heyete her zaman olduğu gibi sonuna kadar güveniyorum. Biz bu maçtan alnımızın akı ile çıkıp, Ordu'ya en az bir puan ile dönmek istiyoruz. Bu maçta taraftarlarımızın dualarını bekliyoruz.''
Bienvenu sapa sağlam
KANARYA’NIN son transferi Henri Bienvenu, sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti.

Dün Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirilen kontrolde öncelikle  kan değerleri alınan Kamerunlu yıldıza cerrahi, dahiliye, ağız-diş, kulak-burun-boğaz ve göz muayenelerinden sonra efor testi uygulandı. Tüm değerleri mükemmele yakın çıkan Bienvenu ile hastanede bulunan vatandaşlar da yakından ilgilendi. Daha ilk idmanında 3 gol atarak dikkat çeken yıldız futbolcu, “Buraya gol atmaya geldim. Süper Lig’in en golcü oyuncusu olmak için uğraşacağım. Atacağım gollerle takımıma galibiyetler kazandırmak istiyorum” dedi.

Son transferler ilk maçta 11’de

FENERBAHÇE’NİN transferin son iki gününde sözleşme imzaladığı Henri Bienvenu, Ziegler ve kiralık sözleşmesi yenilenen Yobo’nun Orduspor ile oynanacak ligin ilk haftasında takımda yer alacakları öğrenildi. Bu üç futbolcu henüz takım ile yeterli sayıda idmana çıkmamasına rağmen Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın takımdan ayrılan çok sayıda oyuncu olması nedeniyle yeni transferleri apar topar ilk 11’e aldığı belirtiliyor. Kanarya’da Ordu maçında Emre, Serdar Kesimal ve Gökhan Gönül forma giyemeyecekler. Defans bloğundaki sıkıntıyı aşmak isteyen Kocaman, Yobo’nun yanında Bilica ya da Bekir’den birisine şans tanıyacak.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder