Eskişehirspor Beşiktaş maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle tıkla

Gönderen Unknown

Eskişehirspor Beşiktaş maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle.Eskişehirspor Beşiktaş maçı canlı izle. Eskişehirspor Beşiktaş maçı ne zaman?Eskişehirspor Beşiktaş maçı saat kaçta?Eskişehirspor Beşiktaş maçı bilgileri.İşte Eskişehirspor Beşiktaş maçı tüm ay

Eskişehirspor Beşiktaş maçı 10 Eylül Cumartesi günü saat:17:30'dan itibaren canlı olarak Lig Tv'den izleyebilir ve gazete5.com adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz...
Eskişehirspor Beşiktaş maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle.Eskişehirspor Beşiktaş maçı canlı izle. Eskişehirspor Beşiktaş maçı ne zaman?Eskişehirspor Beşiktaş maçı saat kaçta?Eskişehirspor Beşiktaş maçı bilgileri.İşte Eskişehirspor Beşiktaş maçı tüm ayrıntılar...
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Eskişehirspor, oynadığı hazırlık maçlarında gösterdiği etkisiz futbola rağmen teknik direktör Michael Skibbe'den tam not aldı. Ligin ilk haftasında oynayacağı zorlu Beşiktaş maçına hazırlanan Kırmızı-siyahlı takım, kendi seyircisi önünde 3 puan alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Büyükşehir Belediyesispor ile oynadığı hazırlık maçı sonrası Eskişehir'e dönen Kırmızı-şimşekler sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmana Kamara ve Alper milli maçlar nedeniyle katılmazken Batuhan, Pele, Erken ve Burhan hafif sakatlıklarından ötürü antrenmanda yer almadı.

Antrenmandan sonra açıklama yapan Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skibbe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynanan futboldan memnun olduğunu söyledi. Alman teknik adam, "İlk yarıda oldukça baskılı bir oyun ortaya koyduk. Birçok gol pozisyonuna girdik ama bunları değerlendiremedik. İlk yarının 1-1 bitmesine rağmen bu devre rakibimize karşı belirgin bir üstünlük sağladık. İkinci yarı ise pas hatalarımızın yüksek olması topa sahip olma oranımızı oldukça azalttı, buna bağlı olarak da rakibimiz daha üstün bir durum sağladı. Maçın sonlarındaki bireysel hatadan dolayı da rakip takım penaltı kazanarak öne geçti" dedi.

Siyah-kırmızılı takımın durumunu değerlendiren Skibbe, geçen haftalara göre takımın performansının arttığını söyledi. Genç teknik adam, ligin ilk haftasında oynayacakları Beşiktaş maçı için ise şunları söyledi:

"Beşiktaş maçında çok daha iyi bir durumda olacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş da Avrupa Kupaları'nda mücadele ettiği için, resmi maç hazırlığı bize göre bir nebze önde olsa da, sahamızda ve taraftarımızın desteğiyle iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum"
 
Eskişehirspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belirlendi
Süper Lig'in ilk haftasında yapılacak Eskişehirspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belirlendi.
Eskişehirspor'un resmi internet sitesindeki açıklamaya göre, 10 Eylül'de saat 17.30'da Eskişehir Atatürk Stadı'nda yapılacak Eskişehirspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belli oldu. Açık tribün biletleri 35 liradan, kapalı tribün biletleri 70 liradan ve VIP tribün biletleri de 150 liradan satışa çıktı.

Öte yandan Eskişehirsporlu futbolcu Volkan Yaman'ın ayak parmağında çatlak tespit edildi. Almanya'da tedavi görecek Yaman, tedavisi nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalacak.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder