AÖF Bütünleme Sınavı Soru ve Cevapları 2011

Gönderen Unknown

AÖF Bütünleme Sınavı Soru ve Cevapları 2011

Açıköğretim Fakültesi (AÖF), 2010-2011, makyaj sınavları bugün ve yarın dört oturum yapılacak.Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF), 2010-2011, makyaj sınavları bugün ve yarın dört oturum yapılacak.
Bütünleme sınavı çeşitli yerlerinde okuma ve uygulamalı final sınavı AÖF'nin uymayanlar için bugün gerçekleşti. Sınav yarın devam edecek. Sınıf geçme öğrenciler sınav geçmeyecekleri sonra belirlenecektir. Malatya İnönü Üniversitesi kampüsünde yaklaşık 7 bin öğrenci sınava girdi. Polis arama ve kimlik kontrolleri giren öğrencilerin sınav geçti.
Öte yandan, saat 09.00 'da başında, bazı öğrenciler sınav geç almak ve fakülte binasında yaşanan sınav zor zamanlar katılacak bulamıyorum.
10-11 Eylül 2011 ek sınav soruları ve cevapları, AÖF haber. 10-11 Eylül 2011, AÖF, bugün ve yarın sınavları makyaj devam edecek. AÖF-up, gerçek zamanlı sınav soruları ve cevapları 'öğrenebileceği yayımlanmasından sonra telgrafturk.com bağlı.

2001 yılından bu yana Anadolu Üniversitesi, İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakültesi, sınav soruları ve cevap anahtarları e-kitap şeklinde yayınlandı. Başlığı sınav soruları akademik yıl başlığı "Sınav soruları" seçeneği, "Bölüm", "Dersler" başlığı "Fakülte" oturum açarak öğrencilerin TC Kimlik numarası istenen sınav seçerek erişebilirsiniz.

AÖF Bütünleme Sınavı Soru ve Cevapları 2011

Eğer bir öğrenci iseniz, açık öğretim sistemi, Açıköğretim Fakültesi, İşletme ve Ekonomi Fakültesi Fakültesi okuyan, "TC Kimlik Numarası" ve e-Öğrenme Portalında oturum açabilirsiniz.
Batı Avrupa Programı öğrencisi iseniz, Açıköğretim sistemi okuyan iseniz, "Öğrenci sayısı" ve e-Öğrenme Portalında oturum açabilirsiniz.
Anadolu Üniversitesi öğrencileri portal "Öğrenci sayısı" ve oturum açabilirsiniz resmi program.
"9 .." resmi program, portal, yabancı uyruklu öğrenciler, "Öğrenci sayısı" ile başlayan ve oturum açabilirsiniz.
Öğrencilerin değilseniz, yukarıdaki kutuyu "misafir" e-Öğrenme Portalı yazarak oturum açabilir. Ancak bu durumda, çoğu hizmet avantajı sınırlı alabilir.
Fakültesi, bir kullanıcı adı ile kendilerine bildirilen ve parola sisteme oturum açabilirsiniz.
Internet Explorer varsayılan düzey güvenlik ve gizlilik ayarlarını daha yukarı olmalıdır.
e-Öğrenme portalından, Türkçe karakter alan adları (http://eogrenme.aof.edu.tr, http://eogrenme.acikogretim.edu.tr vb.) ile giriş yapabilirsiniz. Bunun için, Internet Explorer 7.0, 8.0 ya da Mozilla Firefox 2.0, kullanmanız gerekir.
10-11 Eylül 2011, AÖF, makyaj sınav soruları ve cevapları hakkında yorumda bulunabilirsiniz.

AÖF Bütünleme Sınavı Soru ve Cevapları 2011 

CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder