Antalyaspor Gaziantepspor Canlı Maç izle (ŞİFRESİZ)...

Gönderen Unknown

Antalyaspor Gaziantepspor Canlı Maç izle (ŞİFRESİZ) TIKLA

Antalyaspor, Gaziantepspor, bu akşam ve kendi alanı ile izleyicilerin önünde mücadele edecek. Yıldırım yol saat 20.00 'de Antalya Mardan Stadı maçı hakem Abdullah başlangıç ​​olacaktır.
Medical Park Antalyaspor Gaziantepspor ilk haftasında karşı karşıya Spor Toto Süper Lig, onun hazırlıklarını tamamlamış ve Antalya'ya gitti. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Biz, lig terk ilk maçı kazanmak amacı Antalya deplasmanında 3 puan, fikstür dönüm avantajı dönüştürmek istediğiniz." dedi.
Kırmızı-siyahlılar, Antalyaspor Medical Park karşısında lig oyunu oynamak için uzak sezonun ilk haftasında merhaba diyecek, sabah kulüp tesislerinde hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla tamamladı.İmkanları Kafkas yönetiminde, Celal Doğan, Teknik Direktör Tolunay Gaziantepsporlu Yakın zamanda yapılan bir çalışmada oyuncuların oldukça iddialı olduğuna işaret etti.Pazar günü saat 20.00 'de, "biz çok iyi bir lig başlamak istiyorum. Belirterek, Kafkasya, uzun bir aradan sonra ligin başlangıç ​​Medical Park Antalyaspor maçı bizim değerlendirmemiz oynamak için Maçlarımız çok iyi gitti. Hazırlık zamanı güzeldi. İnşallah, biz, 3 puan ile ligde başlamak için kazanmak istiyorum Antalya ile çekecek. Medical Park Antalyaspor maçı ilk maç var. Oradan iyi bir sonuçla dönmek, kazanamasak bile kaybetmek istemiyorum. Allah'ın izniyle, umduğumuzu gel, "dedi.Toplu Oyun ANTALYASPOR PROGRAMI
Kırmızı-Siyahlıların, Spor Toto Süper Ligi 1. Pazar günü, 11 Eylül Medical Park Antalyaspor maçı haftasında ise alayı programında oynamak için ilan edilmiştir.
Dün akşam 23.30 az hava Hotel Gloria Serenty'de Gaziantepspor, Antalyaspor, 11 Eylül maç arkasında kampa girdi Antalya, Gaziantep konvoy Pazar, Eylül 12, Gaziantep'te oynanan olacak, Pazartesi günü hava dönecektir.
Manchester United, Spor Toto Süper Lig hazırlamak için uzak Pazar günü, 10 Eylül Medical Park Antalyaspor maçı ayının ilk haftasında yapacak, daha sonra üç günlük izin başladı.
Celal Doğan Tesisleri, teknik direktör Kafkas Tolunay liderliğindeki eğitim, ısınma jog ve germe egzersizleri açmaya başladılar.
Yaklaşık 45 dakikalık bir eğitim oturumu, oyuncuların sürat dayanıklılık.
Milli takım, Cenk Tosun, Orhan Gülle, Muhammet Demir, Süleyman Özdamar ve kaleci eğitimi Ivelin Popov Karcemarskas katılmadı.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder