Türkiye Hırvatistan maçı izle Türkiye Hırvatistan maçı canlı izle Atv izle

Gönderen Unknown

İstanbul'daki ilk maçı 3-0 kaybeden milli takımın, turu geçip Avrupa Şampiyonası finallerine kalabilmesi için 4 farklı veya gollü 3 farklı galibiyet alması gerekiyor.

Milli takımın 3-0 kazanması durumunda karşılaşma uzatmalara gidecek. Ay-yıldızlılar, 4-1, 5-2 gibi 3 farklı gollü galibiyetlerde veya 4 farklı galibiyetlerde adını Avrupa Şampiyonası finallerine yazdıracak. Aksi sonuçlarda ise turu geçen taraf Hırvatistan olacak.

HIRVATSİTAN TÜRKİYE MAÇI MUHTEMELER 11'LER

HIRVATİSTAN
Pletikosa
Vida
Schildenfeld
Simunic
Pranjic
Srna
Vukocevic
Modric
Rakitic
Mandzukic
Olic

TÜRKİYE
Tolga
Gökhan Gönül
Ömer Toprak
Egemen
İsmail
Serkan Balcı (Mehmet Topal)
Selçuk Şahin
Hamit
Selçuk İnan
Caner (Gökhan Töre)
Burak
Hırvatistan Türkiye maçı tarihi: 15 Kasım 2011 Salı

Hırvatistan Türkiye maçı saati: 21.00

Hırvatistan Türkiye maçı canlı yayın: atv

Hırvatistan Türkiye maçı canlı anlatım:gazete5.com canlı anlatım

GUUS HIDDINK İLE 16. SINAV

A Milli Futbol Takımı, Zagreb'de Hırvatistan ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off turu rövanş maçıyla birlikte, teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde 16. sınavını verecek.

Özellikle 3-0'lık son Hırvatistan yenilgisi sonrası eleştirilerin hedefi haline gelen Hollandalı teknik adam, ay-yıldızlı ekibin başında şimdiye dek 15 maça çıkarken, Türk Milli Takımı bunlardan 7'sini kazandı, 5'ini yitirdi, 3'ünde de berabere kaldı.

11'i resmi, 4'ü özel bu 15 maçta Türkiye toplam 18 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü.

RESMİ MAÇLARDAKİ İSTATİSTİKLER KÖTÜ

Türk Milli Takımı, Hiddink dönemindeki 11 resmi maçın sadece 5'ini kazanabildi.

2012 Avrupa Şampiyonası eleme grubu ve play-off turunda şimdiye dek Hiddink ile 11 resmi maça çıkan ay-yıldızlı ekip, 5 galibiyet, 2 beraberlik, 4 yenilgi alırken, 13 gol atıp, 14 gol yedi.

Grup lideri Almanya'ya her iki maçta da 3'er golle boyun eğen Hiddink yönetimindeki milliler, ikincilikteki rakipleri Belçika ve Avusturya ile deplasmanda berabere kaldı. Milliler, grubun zayıf halkalarından Azerbaycan'a deplasmanda 1-0 yenildi, Kazakistan'ı ise İstanbul'da 90+6. dakikada gelen golle yenebildi.

Türk Milli Takımı, play-off turunda ise Hırvatistan'a kendi sahasında 3-0 yenilerek, rövanş öncesi, finallere katılma umutlarını mucizelere bıraktı.

SON 5 ORGANİZASYONUN EN KÖTÜSÜ

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak play-off biletini alan A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası elemelerinde son 5 organizasyonun en kötü performansını sergiledi.

Grupta yaptığı 10 maçta 5 galibiyet alabilen ay-yıldızlı ekip, 3 maçta rakiplerine yenilirken, 2 maçta da eşitliği bozamadı. Rakip filelere toplam 13 gol gönderen milliler, kalesinde ise 11 gol gördü.

Türkiye, elemelerde son 5 organizasyon baz alındığında maç başına ortalama olarak en az puanı (maç başına 1.7 puan) toplarken, en çok yenilgiyi aldı, en az golü attı, en çok golü yedi.

Türk Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası elemelerinde bundan önce en kötü performansını 1992'de İsveç'te düzenlenen finaller öncesi yaşamıştı. Türkiye; İngiltere, Serbest İrlanda ve Polonya'nın yer aldığı gruptaki 6 maçını da yitirmişti.

SON MAÇI OLABİLİR

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turundaki rakibi Hırvatistan'a İstanbul'daki ilk maçta şok bir skorla 3-0 yenilerek, final biletini adeta mucizelere bırakan A Milli Takım'da teknik direktör Guus Hiddink ''hedef adam'' haline geldi.

Elemeler öncesi çok büyük umutlarla A Milli Takım'ın başına getirilen dünyaca ünlü Hollandalı teknik adam, gelinen noktada kamuoyunda ''istenmeyen adam'' ilan edildi.

Özellikle son Hırvatistan yenilgisi sonrası yoğun biçimde eleştiri alan Hiddink'le, Zagreb'de yapılacak rövanş maçında Türkiye'yi finali götürecek mucize bir skorun ortaya çıkmaması durumunda yolların ayrılması büyük olasılık.
Hırvatistan Maçını Garcia Yönetecek
A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan'la bugün deplasmanda oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off turu rövanş maçını, Portekizli hakem Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Hurvatistan ile Türk Milli Takımları arasında Stadion Maksimir'de oynanacak ve saat 21.05'te başlayacak karşılaşmada, Alves Garcia'nın yardımcılıklarını ise Bertino Cunha Miranda ve Ricardo Jorge Ferreira Santos'un yapacağı bildirildi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa olacak.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder