UEFA Şampiyonlar Ligi İnter Trabzonspor maçı hangi kanalda ? ( İnter Trabzonspor canlı izle 14 Eylül)

Gönderen Unknown

UEFA Şampiyonlar Ligi İnter Trabzonspor maçı hangi kanalda ? ( İnter Trabzonspor canlı izle 14 Eylül) - güncel spor haber
UEFA Şampiyonlar Ligi B grubunda bu akşam 21.45 Trabzonspor İtalyan devi İnter ile karşılacak. İnter Trabzonspor maçı canlı izle. İnter Trabzonspor maçı hangi kanalda. İnter Trabzonspor maçı ( star tv izle).Şampiyonlar Ligi İnter Trabzonspor maçı izle. İnter Trabzonspor Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle. Star Tv İnter Trabzonspr maçı ( canlı maç izle). İnter Trabzonspor maçı saati. İnter Trabzonspor izle (Star tv). İnter Trabzonspor UEFA Şampiyonlar Ligi maçı izle. İşte UEFA Şampiyonlar Ligi İnter Trabzonspor maçı detayları..
UEFA Şampiyonlar Ligin'de ülkemizi temsil eden Bordo Mavili ekip Trabzonspor bu akşam TSİ ile 21.45'te Giuseppe Meazza Stadı’nda İnter'le karşı karşıya gelecek. Trabzonspor İnter karşısında tarihindeki ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak.  Trabzonspor İnter karşısında kırmızı kart cezalı forvet oyuncusu Burak Yılmaz'dan yoksun olarak çıkacak. Trabzonpspor'un İnter'le deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi B grubu ilk maçı saat 21.45'ten itibaren star tv'den naklen yayınlanacak. İnter Trabzonspor maçının gol dakikalarını ve önemli anlarını ankarahaber.com'dan maç saatinden itibaren takip edebilirsiniz.
Trabzonspor ilk kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan ekibi Inter ile deplasmanda saat 21:45'te karşılaşacak.

Giuseppe Meazza Stadı’nda saat 21:45’te oynanacak karşılaşmayı Stefan Johannesson yönetecek.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne alınmamasının ardından tarihinde ilk kez devler arenasında boy gösterecek olan bordo-mavililer, B Grubu'nda Inter'in yanı sıra Lille ve CSKA Moskova ile mücadele edecek.

Trabzonspor, Inter karşısında Avrupa'daki 88. sınavına çıkacak. Temsilcimiz, geride kalan 87 maçta, 32 galibiyet, 20 beraberlik ve 35 yenilgi aldı.

Trabzonspor, Inter maçıyla İtalyan takımlarına karşı 9. kez mücadele edecek. Daha önce bir kez Inter, birer kez de Cagliari ve Lazio ile UEFA Kupası'nda eşleşerek elenen bordo-mavili takım, Perugia takımını ise UEFA Intertoto Kupası'nda elemişti.

Trabzonspor, İtalya takımları karşısında toplam 8 karşılaşmanın 2'sinde galip geldi. 2 maçta sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, 4 kez de yenildi.

İki eksik 
Bordo-mavili takımda kırmızı kart cezalıları Burak Yılmaz ve Polonya'lı oyuncu Adrian takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlıkları bulunan kaleci Onur, Piotr Brozek, Tayfun Cora, Barış Özbek ve Barış Ataş da forma giyemeyecek.

Athletic Bilbao maçında tribüne gönderilen teknik direktör Şenol Güneş de yedek kulübesinde yer alamayacak.

Bordo-mavili takımın karşılaşmaya; Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Marek Cech, Serkan, Colman, Zokora, Sapara, Halil ve Henrique 11'yle çıkması bekleniyor. 
İtalyan ekipte ise, sakat olan Brezilya'lı ortasaha Thiago Motta, Rumen defans Chivuve Brezilya'lı yıldız Maicon'un yanı sıra UEFA kuralları nedeniyle Uruguay'lı yıldız Diego Forlan da forma giyemeyecek.

Inter'in karşılaşmaya; Cesar, Jonathan Cicero, Samuel, Lucio, Zanetti, Joel Obi, Cambiasso, Stankovic, Sneijder, Milito ve Pazzini 11'yle başlaması bekleniyor.
Palermo yaptı biz de yaparız

Palermo'nun 4 gollü galibiyeti Trabzonspor'un İnter taktiğinde değişim getirdi. Sürekli bu maçın analizini yapan Güneş ve kurmayları, hücum gücü yüksek bir takımla sahaya çıkıp rakibi hataya zorlayacak.
İnter’in geçtiğimiz hafta kendi liginde oynadığı Palermo karşılaşması Trabzonspor’da teknik heyetin ışığı görmesini sağladı... Deplasmanda 4 gol yiyen İnter’e kendilerinin de benzer sıkıntıları yaşatabileceği fikrinden yola çıkan Bordo-Mavili ekibin kurmayları, taktik anlamda birkaç gün öncesine göre ciddi bir değişim geçirdi. Normal şartlarda kontrollü ve daha çok savunma güvenliğini ön planda tutan bir futbol oynaması beklenen Trabzonspor’un, artık bambaşka varyasyonlara girişeceği öğrenildi. İnter’in zorlandığı anlarda önemli açıklar verdiğini tespit eden teknik direktör Şenol Güneş’in hücuma dönük futbolcu sayısını artıracağı görüşü ağırlık kazandı.

Sapara ilk 11’de...

Bu bölgede Sapara, Halil ve Henrique ile başlaması muhtemel olan Şenol Güneş’in ayrıca Alanzinho ve Vittek gibi iki önemli kozunu da hazır tutacağı kaydedildi. Colman’ın da sık sık hücuma katkı yapmasını isteyen Güneş’in defansta da yeni bir kurguyla mücadele edip, Celustka, Giray, Glowacki ve Cech’i ilk kez birlikte kullanması bekleniyor.
28 yıl önce İnter'i attığı golle deviren Soyak, o maçı anlattı 
Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın akşam İtalya'da İnter'in konuğu olacak. Bordo-mavili ekip, 1983-84 sezonunda UEFA Kupası 1. turunda 14 Eylül 1983 Avni Aker Stadı'nda 1-0 yendiği rakibini bu kez de yenerek grup maçlarına puanla başlama hesapları yapıyor.
Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın akşam İtalya'da İnter'in konuğu olacak. Bordo-mavili ekip, 1983-84 sezonunda UEFA Kupası 1. turunda 14 Eylül 1983 Avni Aker Stadı'nda 1-0 yendiği rakibini bu kez de yenerek grup maçlarına puanla başlamak istiyor.

Trabzonspor'un 28 yıl önce İnter'i 1-0 yendiği maçta galibiyet golünü atan Tuncay Soyak, yine bir 14 Eylül günü İnter'i yendikleri maçı ve o golü anlattı. Soyak, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısında kaleme aldığı "28 yıl önce" başlıkla yazısında, "Dile kolay tam 28 yıl olmuş. Tesadüfe bakın yine bir Eylül ayının 14'ü. O güne kadar Avrupa kupalarında tam 32 yıl boyunca yenilmemiş Liverpool'u deviren Trabzonspor, yine Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olan İnter'i konuk ediyordu. Kaleci Zenga, Baressi, Belçika Milli Takım Kaptanı Coek, Almanya Milli Takım'ı maestrosu Müller, Altobelli ve daha ismini sayamadığım dönemin yıldızlarını kadrosunda barındıran İnter 1983 yılının 14 Eylül'ünde Avni Aker'de konuğumuzdu. Ben ise bir önceki sezonu Almanya'daki ameliyatımın ardından doktorların 'Top oynaması imkansız'" demesine rağmen, biraz da Ahmet Suat hocamın yardımıyla kulübede geçirmiştim. Sezon sonu büyük ihtimalle farklı bir takıma gönderilecektim. Ancak sezonun son maçı olan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında, Fenerbahçe'ye karşı, Levent'in son anda hastalanması neticesinde Ahmet Suat hocam bana görev verdi ve uzun bir aranın ardından ilk kez sahaya çıktım. Çifte kupalı Fener'i benim bir golüm ve asistimle 2-0 yendik. O maçtaki performansım aynı zamanda benim Trabzonspor'da kalışımın resmi belgesi gibiydi. Bir önceki sezonun son maçında ortaya koyduğum performansın motivasyonuyla başladığım 1983-84 sezonu için formdaydım. İnter maçından üç gün önce benim de bir gol attığım maçta Beşiktaş'ı Avni Aker'de 3-0 mağlup edince moral motivasyonumuz üst düzeye çıkmıştı." dedi.

VE İNTER MAÇI

14 Eylül 1983 Çarşamba günü oynadıkları İnter maçında teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı'nın kendisine orta sahada görev verdiğine değinen Soyak, tarihi maça ilişkin şunları anlata: "Futbola yeni başlamış gibi heyecanlıydım. Maç başlamış ve İnter'le dişe diş bir maç çıkarıyorduk. Dakikalar ilerledikçe maçın berabere biteceği düşüncesi ağır basmaya başlamıştı. Maçın sonlarına yaklaşmıştık ve tribünler yavaş yavaş boşalmaya başlıyordu.

Dakikalar 89'u gösterdiğinde köşe atışı kullanıyorduk. Ceza alanı yayı üzerindeki Kemal topla buluştu, İsko (İskender) ondan bir topuk pası alarak bana, yani orta sahaya doğru yuvarladı. Ben de deniz tarafındaki kaleye sağ ayağımın dışıyla gelişine öyle bir vurdum ki, o anda Zenga'yı havada, topu filelerde gördüm. Stadyum dışına doğru hareketlenen taraftarlarımızın tekrar tribünlere geri döndüğünü gördüm. Müthiş bir sevinç ve gurur vardı. Son düdük çaldığında tribünler uzun süre boşalmadı. Taraftarlarımız tribünde, biz ise saha içinde müthiş bir mutluluk yaşıyorduk. Yine bir Avrupa devini devirmiş, adımızı bir kez daha dünyaya duyurmuştuk."

Aradan 28 yıl geçtiğini ve tüm heyecan ve çabalarını belleğindeki tazeliğini dün gibi koruduğuna işaret eden Soyak, İnter gibi dünyaca tanınmış bir takıma karşı oynanan maçta Trabzonspor adına iz bırakmış olmanın kendisini sevindirdiğini kaydetti.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder