Trabzonspor İnter maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçları

Gönderen Unknown

Trabzonspor İnter maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçları

13 Eylül 2011 Salı 14:49
Trabzonspor İnter maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçları.Trabzonspor İnter maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçları izle. Trabzonspor İnter maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçları izleyin. Trabzonsp
Trabzonspor İnter maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçları.Trabzonspor İnter maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçları izle. Trabzonspor İnter maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçları izleyin. Trabzonspor İnter maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçları...

MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Trabzonspor İnter maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi maçları izle.Trabzonspor İnter maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi maçları izleyin.Trabzonspor İnter maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi maçları izlemek için tıklayınız.İşte Trabzonspor İnter maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi maçları izle...


Trabzonspor, çarşamba günü İtalya'nın İnter takımı ile deplasmanda yapacağı maçta, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup mücadelesine çıkacak.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz'in Benfica takımına 2-0 ve 1-1'lik sonuçla elenen ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kalan bordo-mavililer, Athletic Bilbao ile 0-0'ın rövanşında Türk Telekom Arena Stadı'da yapacağı maçı beklerken Fenerbahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi grup maçlarına dahil edilmesi kararıyla bir ilki gerçekleştirme fırsatı yakaladı.

Kararın ardından kura çekimi sonucu UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda İtalya'nın İnter, Fransa'nın Lille ve Rusya'nın CSKA Moskova takımının bulunduğu grupta yer alan bordo-mavili takım, 44 yıllık tarihinde oynayacağı maçta ilk puan mücadelesini de verecek.

-3 KEZ ÖN ELEME OYNAMIŞTI-

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2004-2005, 2005-2006 ve bu sezon ile birlikte 3 kez ön eleme turu oynamış ancak bunlarda başarılı olamayarak grup maçlarına kalamamıştı.

Bordo-mavililer, 2004-2005 sezonunda 2. ön eleme turunda Letonya'nın Skonta Riga takımı karşısında deplasmanda 1-1 berabere kalıp rakibini sahasında 3-0 yenerek 3. ön eleme turuna yükselmişti. Ancak bordo-mavilier, 3. ön eleme turunda ise Ukrayna'nın Dinomo Kiev takımını deplasmanda 2-1 mağlup etmesine karşın sahasında 2-0 kaybedince gruplara kalamamıştı.

2005-2006 sezonunda, teknik direktör Şenol Güneş döneminde Kıbrıs Rum Kesimi'nin Anarthosis Famagusta takımına 2. ön eleme turunda 3-1 yenilen bordo-mavililer, sahasında 1-0 galip gelmesine karşın bir üst tura yükselememişti.
Bu sezonda Benfica ile eşleşen ve ilk maçta rakibine 2-0 yenilen bordo-mavililer, İstanbul'da rakibi ile 1-1 berabere kalarak yine elenen taraf olmuştu.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder