Muhteşem Yüzyıl yeni sezon fragmanları ve tarihi (Muhteşem dönüş)

Gönderen Unknown


muhtesem-yuzyil-yeni-sezon-fragmanlari-ve-tarihi-muhtesem-donus

Son güncelleme: 08 Eylül 2011 Perşembe 20:28Muhteşem Yüzyıl yeni sezon ne zaman başlayacak? Muhteşem Yüzyıl yeni sezon fragmanları yayınlandı. Show TV bomba gibi dizilerle ve Muhteşem Yüzyıl ile yeni sezonda hariak savaş sahneleri ve yeni transferlerle ekranda olacak. Muhteşem Yüzyıl yeni sezon tarihi ve Kanuni'nin yeni fedaisi Malkoçoğlu ile Hürrem Sultan'ın foto galerisi.

Muhteşem Yüzyıl yeni sezon ne zaman başlayacak? Muhteşem Yüzyıl yeni sezon fragmanları yayınlandı. Show TV bomba gibi dizilerle ve Muhteşem Yüzyıl ile yeni sezonda hariak savaş sahneleri ve yeni transferlerle ekranda olacak. Muhteşem Yüzyıl yeni sezon tarihi ve Kanuni'nin yeni fedaisi Malkoçoğlu ile Hürrem Sultan'ın foto galerisi.

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Muhteşem Yüzyıl yeni sezon 14 Eylül Çarşamba akşamı 25. bölümü ile ekranlarda olacak. Muhteşem Yüzyıl geçtiğimiz sezonun en çok izlenen ve reyting rekorları kıran dizisi olmuştu. Muhteşem Yüzyıl yeni sezona bomba gibi transferler ile girerken savaş sahneleri çekimleri ile de sevenlerini meraklandırıyor.

İŞTE KANUNİ'NİN FEDAİSİ MALKOÇOĞLU (FOTO GALERİ)
MUHTEŞEM YÜZYIL 2. SEZON YENİ BÖLÜM FRAGMANI

HÜRREM SULTAN'IN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ (FOTO GALERİ)
Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sezon fragmanları yayınlandı. Tam 4 yeni fragman yayınlayan Tims Production yeni sezon öncesi tüyoları ekranlara getirirken harika bir sezonun habericisi oldu. Hürrem Sultan, İbrahim Paşa ve Şehzade Mustafa ile ilgili küçük teaserlar yeni sezon öncesi heyecanı arttırdı. Hürrem Sultan hain planlarına devam ederken, Kanuni'nin Şehzade Mustafa ile konuşması dikkat çekiyor. ŞEhzade Mustafa'yı ise yeni sezonda Mehmet Günsur canlandıracak. Dizinin bir diğer bomba transferi ise Burak Özçivit. Malkoçoğlu rolündeki Özçiivit Kanuni'nin yeni fedaisi.

Muhteşem Yüzyıl Yeni sezonda Engin Günaydın diziye tekrar dönerken bir diğer merakla beklenen transfer ise Demir Demirkan. Muhteşem Yüzyıl 14 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:00'de Show TV ekranlarında 2. sezonu ile başlıyor.

K.C
Kaynak: birincikuvvet.com
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder