Meazza'da İnter Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi) izle...

Gönderen Unknown

Meazza'da İnter Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi) izle..

Meazza'da İnter Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi) izle.İnter Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi) izleyin.İnter Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi) izlemek için tıklayınız.İşte İnter Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar ligi maçı canlı izle
Meazza'da İnter Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi) izle.İnter Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi) izleyin.İnter Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi) izlemek için tıklayınız.İşte İnter Trabzonspor maçı canlı izle (Şampiyonlar Ligi) izle...

MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Şampiyonlar Ligi Trabzonspor İnter maçı hangi kanalda? canlı maç izle.Şampiyonlar Ligi Trabzonspor İnter maçı hangi kanalda? canlı maç izleyin.Şampiyonlar Ligi Trabzonspor İnter maçı hangi kanalda? canlı maç izlemek için tıklayınız.İşte Şampiyonlar Ligi Trabzonspor İnter maçı hangi kanalda? canlı maç izle...


Guiseppe Meazza Stadı'nda oynanacak ve saat 21:45'te başlayacak karşılaşmayı Isveçli Stefan Johannesson yönetecek. Trabzonspor'un İtalya İnter ile oynayacağı maçı Star tv naklen yayınlayacak ve Trabzonspor İnter maçını canlı olarak http://blog-kurdu.blogspot.com/2011/09/trabzonspor-inter-mac.html adresinden canlı olarak takip edebilirisiniz...
BURAK, ADRIAN VE VOLKAN ŞEN YOK!

Italya'ya 20 kişilik bir futbolcu ekibiyle giden Trabzonspor'da, golcü Burak Yılmaz A.Bilbao, yeni transfer Adrian ise Benfica maçında gördüğü kırmızı kartlar sebebiyle forma giyemeyecek. Tayfun Cora, Barış Ataş, Onur Kıvrak ve Piotr Brozek'in de sakatlıklar sebebiyle Italya'ya gelmediği Trabzonspor güçlü rakibi karşısında iyi bir sonuç alarak Devler Ligi'ne istediği şekilde başlamak istiyor.

Öte yandan bordo mavili takımda Volkan Şen, statü gereği Inter karşılaşmasında forma giyemeyecek bir diğer isim olarak göze çarpıyor.

GASPERINI:"DİKKATLİ OLMALIYIZ"

Trabzonspor'un Devler Ligi'ndeki en zorlu rakibi olarak görülen Inter'de teknik direktör Gasperini maç öncesi yaptığı açıklamada "3 oyuncunun olmadığının bilincindeyiz. Onların yerine geçen oyuncular da gayet iyi. Bu üç oyuncunun yerinde oynayacak oyuncuların gayet başarılı olacağını düşünüyoruz. Avantaj veya dezavantaj olduğunu düşünmüyoruz. Hangi şekilde olursa olsun dikkatli olmalıyız" ifadelerini kullandı.

İtalyan teknik adamın Trabzonspor karşısında as futbolcularını sahaya sürmesi bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR
Tolga
Celustka
Giray
Glowacki
Cech
Serkan
Colman
Zokora
Sapara
Halil
Henrique

INTER
Cesar
Jonathan Cicero
Samuel
Lucio
Zanetti
Joel Obi
Cambiasso
Stankovic
Sneijder
Milito
Pazzini

STAT: Guiseppe Meazza / Milano
HAKEM: Stefan Johannesson
SAAT: 21:45
YAYIN: Star TV

8. KEZ İTALYAN RAKİP

Daha önce UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde 22, yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi ve eski adıyla UEFA Kupası'nda 45, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve Intertoto Kupası'nda 8 kez olmak üzere Avrupa'da toplam 87 kez sahne alan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 32 galibiyet, 20 beraberlik ve 35 mağlubiyet almıştı. Karadeniz temsilcisi bu karşılaşmalarda 118 gol sevinci yaşarken, ağlarında 129 gol görmüştü.

Daha önce Italyan temsilcileriyle 8 kez karşılaşan Trabzonspor, bu maçlarda Inter'in dışında, Italyan taraftarların sahaya taş ve şişe yağdırması sebebiyle 3-1 temsilcimizin üstünlüğü ile devam eden maçta Perugia'yı da hükmen 3-0 yenerken, 4 kez de sahadan mağlup ayrılmıştı.

ŞAMPIYONLAR LIGI'NDEN ELENDIKTEN SONRA GERI DÖNEN TEK TAKIM

Geçtiğimiz sezonu Spor Toton Süper Lig'te 82 puan ve ikili averajla ikinci tamamlayan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde mücadele etmeye hak kazanmıştı. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile eşleşen bordo mavililer, deplasmanda 2-0 yenildiği rakibi ile Avni Aker'deki zemin çalışmaları sebebiyle Olimpiyat Stadı'nda oynadığı karşılaşmada da 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nden elenmişti. UEFA Avrupa Ligi play off turunda ise Ispanyol temsilcisi Atletic Bilbao ile eşleşen Trabzonspor, 10 kişi kaldığı maçta deplasmandan 0-0 beraberlikle dönmeyi başarmıştı. Ancak 3 Temmuz günü başlayan şike ve teşvik operasyonu kapsamında UEFA'nın talebiyle karar alan Türkiye Futbol Federasyonu, rövanş maçından bir gün önce şampiyon Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etmiş, yerine yine Trabzonspor alınarak tarihi bir olay yaşanmıştı.Trabzonspor, çarşamba günü İtalya'nın İnter takımı ile deplasmanda yapacağı maçta, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup mücadelesine çıkacak.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder