Manisaspor Trabzonspor maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle tıkla

Gönderen Unknown

Manisaspor Trabzonspor maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle.Manisaspor Trabzonspor maçı ne zaman?Manisaspor Trabzonspor maçı canlı izle.Manisaspor Trabzonspor maçı canlı Lig tv izle.Manisaspor Trabzonspor maçı Lig tv izle.İşte Manisaspor Trabzonspor maç

Trabzonspor lige galibiyetle başlıyor
Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, genel olarak lige iyi başlıyor.
Bordo-mavililer, 37 sezondur mücadele ettiği ligde, ilk hafta maçlarında 1'i hükmen olmak üzere 4 kez yenildi. Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 25 galibiyet ve 8 beraberlik elde etti.
37 karşılaşmanın 19'unu sahasında, 18'ini deplasmanda yapan Trabzonspor, rakip fileleri 60 kez havalandırırken, kalesinde 22 gol gördü.

SON 3 SEZON GALİP

Trabzonspor, ligde son 3 sezona galibiyetle başladı. Bordo-mavililer, 2008-2009 sezonunda Ankaraspor'u sahasında 2-0, 2009-2010 sezonunda Sivaspor'u deplasmanda 2-1, geçen sezon da Ankaragücü'nü dış sahada 2-0 yenerek lige 3 puan ile başladı. Trabzonspor, Manisaspor ile lig tarihinde ilk kez bir ilk hafta maçı oynayacak.
Manisaspor Trabzonspor bilet fiyatları
Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Manisaspor-Trabzonspor maçının biletlerinin yarından itibaren satışa sunulacağı bildirildi.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 10 Eylül Cumartesi saat 20.00'de 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletlerinin yarın saat 11.00'den itibaren satışa sunulacağı belirtildi.
Manisaspor Store Çarşı Şubesi, Biletix internet sitesi çağrı Merkezinde satışa çıkacak biletlerin, maç günü de stat gişelerinde devam edeceği kaydedildi.
Müsabakanın bilet fiyatları şöyle:
VIP A tribün: 90 lira
VIP B tribün: 80 lira
VIP C tribün: 70 lira
VIP D tribün: 60 lira
Kapalı üst tribün: 50 lira
Kapalı A-C tribün: 35 lira
Tarzan tribün: 30 lira
Spil kale arkası: 30 lira
Gediz kale arkası (misafir): 30 lira

Trabzonspor ile ligin ilk maçını Manisa’da oynayacak olmanın kendileri için heyecan verici olduğunu belirten Özdeş, bunu bir avantaj olarak gördüğünü kaydetti. Manisaspor’un geçen sezon Trabzonspor’u deplasmanda yenip kendi sahasında da son dakika gölüyle yenildiğini hatırlatan Teknik Direktör Özdeş, “Kendi sahamızda rakibimizi yenerek lige başlamak istiyoruz, çünkü bizim de hedefimiz var ve bunu daha ilk maçta elde etmeyi umuyoruz. Bunun için çalıştık ve hazırız.” dedi.

Önümüzdeki cumartesi günü 19 Mayıs Stadı’nda ligin ilk maçında Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi Tarık Almış Spor Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Kemal Özdeş, Manisapor ve Türk futbolu açısından başarılı bir sezon temennisinde bulundu. Manisaspor’da göreve başladığında, futbolcularla birlikte gelecek sezon hedefiyle ilgili bir toplantı yaptığını belirten Özdeş, “Lig başlayıncaya kadar hedefimizi ortak belirlememiz gerektiğini konuştuk. Geçen yıl bu takım, ligi 43 puanla 10. sırada tamamladı, 8. sıradaki 3 puan gerideydi. Takımımızın gücü, geçen yıl oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlar nedeniyle hedefimizi, ilk sekiz takım arasında yer almak olarak belirledik. Oyuncularımızla birlikte ortak bu hedefi belirledik. Amacımız elbette ki normal sezon sonuna, yani nisan başına kadar ligi ilk sekizde tamamlamak ve playoff oynamak; sonraki hedefimizi de ardından belirlemek. Kadronun niteliği ve Manisaspor’un geçmiş yıllardan gelen lig deneyimi açısından bunu başaracağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Kadronun yeterli olduğunu da değinen Özdeş, “En büyük avantaj, geçen yılki kadronun korunması. İki eksik bölgeye, Akaminko ve Klukowski transfer edilmiş. Her şeyden öte bir takım altyapısı var. Çok iyi arkadaşlıkları var. Elbette eksikler, ihtiyaçlar hiç bitmez ama elimizdeki kadroyla en nitelikli işi ortaya çıkarabilmek gerçek başarıdır.” dedi.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder