Lig tv canlı izle Bursaspor Kayserispor maçı canlı maç izle

Gönderen Unknown

Lig tv canlı izle Bursaspor Kayserispor maçı canlı maç izle

11 Eylül 2011 Pazar 17:33
Lig tv canlı izle Bursaspor Kayserispor maçı canlı maç izle.Lig tv canlı izle Bursaspor Kayserispor maçı canlı maç izle.Lig tv canlı izle Bursaspor Kayserispor maçı canlı maç izleyin.Lig tv canlı izle Bursaspor Kayserispor maçı canlı maç izlemek için tıkl
Lig tv canlı izle Bursaspor Kayserispor maçı canlı maç izle.Lig tv canlı izle Bursaspor

Kayserispor maçı canlı maç izle.Lig tv canlı izle Bursaspor Kayserispor maçı canlı maç izleyin.Lig tv canlı izle Bursaspor Kayserispor maçı canlı maç izlemek için tıklayınız...


Bursa Kayseri maçı izle (Bursaspor Kayserispor) Lig tv izle.Bursa Kayseri maçı izle (Bursaspor Kayserispor) Lig tv izleyin.Bursa Kayseri maçı izle (Bursaspor Kayserispor) Lig tv izlemek için tıklayınız.İşte Bursa Kayseri maçı izle (Bursaspor Kayserispor) Lig tv izle...
Bursaspor Kayserispor maçı saat kaçta? Canlı maç izle.Bursaspor Kayserispor maçı saat kaçta? Canlı maç izleyin.Bursaspor Kayserispor maçı saat kaçta? Canlı maç izlemek için tıklayınız.İşte Bursaspor Kayserispor maçı saat kaçta? Canlı maç izle...
Kayserispor ile Süper Lig'de yarın 29. maçına çıkacak Bursaspor, Atatürk Stadı'nda yaptığı 14 maçın 9'undan galip ayrılırken, 2 kez yenildi.

Yeni sezona Kayserispor maçıyla ''merhaba'' diyecek Bursaspor, hazırlıklarını tamamlayarak Özlüce Tesisleri'nde yarınki maçın saatini beklemeye başladı.

Bugüne kadar Süper Lig'de 28 kez karşı karşıya gelen iki takım arasındaki maçlarda Kayserispor'un üstünlüğü dikkati çekiyor. Daha önce oynanan 28 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik elde eden yeşil-beyazlılar, 12 mücadeleden puansız ayrıldı.

Bu karşılaşmalarda Kayserispor ağlarını 22 kez havalandıran Bursa ekibi, kalesinde gördüğü 27 gole engel olamadı.

Atatürk Stadı'nda oynanan maçlarda ise Bursaspor'un üstünlüğü görülüyor. Atatürk Stadı'ndaki 14 maçın 9'undan galip ayrılan yeşil-beyazlılar, 2 kez yenilirken, 3 kez de bir puana razı oldu. Bursa'daki karşılaşmalarda 16 gole, konuk takım 7 golle yanıt verdi.
Spor Toto Süper Ligi'nin ilk haftasında Bursaspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce 29 maç oynanırken bugüne kadar Atatürk Stadı'nda oynanan 14 karşılaşmada Bursaspor, 9 kez rakibini puansız gönderdi.

Yeni sezonun startını Kayserispor maçıyla verecek olan Bursaspor, rakibiyle Süper Lig'de 29. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki rekabette, bugüne kadar üstün olan taraf ise Kayserispor olarak göze çarpıyor. Daha önce oynanan 28 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik elde eden Bursaspor, 12 mücadelede sahadan puansız ayrıldı. Bu karşılaşmalarda Kayserispor ağlarını 22 kez havalandıran Yeşil-beyazlı ekip, kalesinde gördüğü 27 gole engel olamadı. Atatürk Stadı'nda oynanan maçlarda ise galibiyet ibresi Timsah'tan yana. Bursa'daki 14 maçta Kayserispor'a galibiyetlerde 9-2'lik üstünlük sağlayan Bursaspor, 3 kez de berabere kaldı. Bursa'daki karşılaşmalarda 16 gole, konuk takım 7 golle cevap verdi. Evindeki en farklı galibiyetini 1974-75 sezonunda 3-0'lık skorla alan Bursaspor, son üç sezonda Kayserispor'u evine boş gönderirken kalesinde hiç gol görmedi.

BURSASPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Bursaspor'un yeni transferi Sestak'ın cezası sebebiyle forma giymeyeceği maçta yeni transferlerden Basser'in forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Bursaspor'un yarınki zorlu mücadeleye şu 11 ile çıkması bekleniyor: "Carson, Basser, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, Vederson, N'Diaye, Adem Koçak, Ozan İpek, Turgay Bahadır, Batalla, Bangura." Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Tagoe ve Musa Çağıran'ı ise yedek kulübesinde oturtması bekleniyor.

BİYEDİÇ İÇİN DEV FORMA

Diğer yandan maç öncesi Bursaspor Yönetiminin hayatını kaybeden 'İmparator' lakaplı Teknik Direktör Nejat Biyediç'i bu maçta da unutmayacağı öğrenildi. Biyediç için hazırlanan dev formanın balonlar yardımıyla gözyüzüne salınacağı ifade edildi. Bu arada Bursasporlu taraftarlar Kayserispor maçı öncesinde cezaevinde bulunan taraftarlar için sessiz protestoda bulunacaklardı. Ancak dün gece saatlerinde tribün liderleri ve taraftarların tahliye edilmesi ile protesto hazırlığı iptal edildi. Yeşil-beyazlı taraftarların Kayserispor maçında tribünde coşkuyla takımlarını destekleyecekleri öğrenildi.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder