Kalbim Seni Seçti 12. Bölüm 8 eylül 2011 izle

Gönderen Unknown


08.09.2011 Kalbim Seni Seçti 12. Bölüm izle, Kaan tutuklanıyor!
Kaan'ın kaderi, Murat'ın yaşamasına bağlıdır. Murat, hâlâ yoğun bakımdadır. Mahkeme, Kaan'ın tutuklanmasına karar verir. Handan oğlunun hapse girmesiyle yıkılır. Ömer, Emir'in hayati tehlikeyi atlatmasına sevinemeden Kaan'ın haberini alır. Bir oğlu kurtulmuşken diğeri hapse düşmüştür.

Bu arada Emir, annesinin yanında olmamasına inanamamaktadır. Ada'nın desteğine rağmen üzgündür. Aylin ise oğlunu uzaktan takip ederek acı çekmektedir. Sonunda bu acıya dayanamayacağını anlar. Koşarak oğluna gider. Ancak hastanede Handan ve Emir'i el ele gözyaşları içinde görünce yıkılır. Emir'i tamamen kaybettiğini düşünür. Artık tek başınadır. Bu süreçte Ümit ona destek olur.

Handan, Resul'den gelen telefonla sarsılır. Resul, telefonda Muğla'daki küçük mezarın boş olduğunu söylemiştir. Handan, istediği parayı hazırlayıp Resul'le buluşmaya gider. Ömer de Handan'ın peşindedir. Handan'ın gerçekleri öğrenmesinin an meselesi olduğunu anlayan Yavuz, harekete geçer. Ancak geç kalmıştır. Kaan ise hapishanede yeni belaların içinde yaşam savaşı vermektedir.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder