İstanbul BB Galatasaray maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle tıkla

Gönderen Unknown

İstanbul BB Galatasaray maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle.İstanbul BB Galatasaray maçı lig tv izle.İstanbul BB Galatasaray maçı canlı izle.İstanbul BB Galatasaray maçı izlemek için tıklayınız.İstanbul BB Galatasaray maçı canlı maç izle.İşte İstanbul

İstanbul BB Galatasaray maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle.İstanbul BB Galatasaray maçı lig tv izle.İstanbul BB Galatasaray maçı canlı izle.İstanbul BB Galatasaray maçı izlemek için tıklayınız.İstanbul BB Galatasaray maçı canlı maç izle.İşte İstanbul BB Galatasaray maçı...
İstanbul BB Galatasaray maçı ayrıntıları
Sercan Yıldırım'ı kadrosuna katarak transferi tamamlayan Galatasaray'da gözler Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Lige odaklanan sarı kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'in sezon içinde ağırlıklı olarak kullanacağı sistemi 4 - 1 - 4 - 1 olarak belirlediği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın rakibe ve oyunun gidişatına göre zaman zaman sistem değişikliğine gidebileceği ancak orta sahayı kalabalık tutmayı hedeflediği belirtildi.

Orta sahanın öneminin altını sık sık çizen Terim'in orta sahayı kalabalık tutarak orta sahanın savunmaya katkısını arttırmayı ve rakibe daha az pozisyon vermeyi hedeflediği belirtildi.

Çok koşan, savaşan bir orta saha hedefleyen tecrübeli teknik adamın, önemli kozları Melo ve Selçuk İnan'la birlikte Sabri'yi de orta sahada kullanarak mücadele gücünü arttırmayı planladığı öğrenildi. Terim, kanatlarda da Kazım ve Riera'yla hücuma katkı sağlamayı amaçlıyor.

Tecrübeli teknik adamın kafasındaki 11'de forvette Baros'u düşündüğü, ancak hazırlık kamplarındaki performansı nedeniyle de endişeli olduğu belirtildi.

Elmander'i de sık sık kullanmayı planlayan Terim'in yeni transfer Sercan'ın hazır olması halinde takıma büyük katkı sağlayacağına inandığı vurgulandı.

Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını milli takımlarda bulunan oyuncularından yoksun sürdüren Galatasaray günü izinli geçirirken, milli takımımızın Kazakistan'la oynadığı karşılaşmada sakatlanan Selçuk İnan'ın tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Arka adalesinde sertleşme olan Selçuk'un durumunun ciddi olmadığı ve haftasonuna kadar hazır hale geleceği öğrenildi.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder