İnter Trabzon maçı izle (İnter Trabzonspor maçı canlı izle) maç hangi kanalda?

Gönderen Unknown

İnter Trabzon maçı izle (İnter Trabzonspor maçı canlı izle) maç hangi kanalda?.İnter Trabzon maçı izle (İnter Trabzonspor maçı canlı izle) maç hangi kanalda? canlı izle.İşte İnter Trabzon maçı izle (İnter Trabzonspor maçı canlı izle) maç hangi kanalda?...

İnter Trabzon maçı izle (İnter Trabzonspor maçı canlı izle) maç hangi kanalda?.İnter Trabzon maçı izle (İnter Trabzonspor maçı canlı izle) maç hangi kanalda? canlı izle.İşte İnter Trabzon maçı izle (İnter Trabzonspor maçı canlı izle) maç hangi kanalda?...
Trabzonspor İnter maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi maçları izle.Trabzonspor İnter maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi maçları izleyin.Trabzonspor İnter maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi maçları izlemek için tıklayınız.İşte Trabzonspor İnter maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi maçları izle...

MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Trabzonspor, çarşamba günü İtalya'nın İnter takımı ile deplasmanda yapacağı maçta, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup mücadelesine çıkacak.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz'in Benfica takımına 2-0 ve 1-1'lik sonuçla elenen ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kalan bordo-mavililer, Athletic Bilbao ile 0-0'ın rövanşında Türk Telekom Arena Stadı'da yapacağı maçı beklerken Fenerbahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi grup maçlarına dahil edilmesi kararıyla bir ilki gerçekleştirme fırsatı yakaladı.

Kararın ardından kura çekimi sonucu UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda İtalya'nın İnter, Fransa'nın Lille ve Rusya'nın CSKA Moskova takımının bulunduğu grupta yer alan bordo-mavili takım, 44 yıllık tarihinde oynayacağı maçta ilk puan mücadelesini de verecek.

-3 KEZ ÖN ELEME OYNAMIŞTI-

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2004-2005, 2005-2006 ve bu sezon ile birlikte 3 kez ön eleme turu oynamış ancak bunlarda başarılı olamayarak grup maçlarına kalamamıştı.

Bordo-mavililer, 2004-2005 sezonunda 2. ön eleme turunda Letonya'nın Skonta Riga takımı karşısında deplasmanda 1-1 berabere kalıp rakibini sahasında 3-0 yenerek 3. ön eleme turuna yükselmişti. Ancak bordo-mavilier, 3. ön eleme turunda ise Ukrayna'nın Dinomo Kiev takımını deplasmanda 2-1 mağlup etmesine karşın sahasında 2-0 kaybedince gruplara kalamamıştı.

2005-2006 sezonunda, teknik direktör Şenol Güneş döneminde Kıbrıs Rum Kesimi'nin Anarthosis Famagusta takımına 2. ön eleme turunda 3-1 yenilen bordo-mavililer, sahasında 1-0 galip gelmesine karşın bir üst tura yükselememişti.
Bu sezonda Benfica ile eşleşen ve ilk maçta rakibine 2-0 yenilen bordo-mavililer, İstanbul'da rakibi ile 1-1 berabere kalarak yine elenen taraf olmuştu.

Karadeniz ekibi, ön eleme turundaki 8 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti.
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın akşam TSİ ile 21.45'te İnter ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Maça yüksek motivasyon ile hazırlanan bordo – mavililer, 1983 – 1984 yılında UEFA Kupası'nda elendiği rakibinden bu kez rövanşı almak istiyor. Yine bir 14 Eylül günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda rakibini 1 – 0 mağlup etmeyi başaran Trabzonspor, deplasmanda ise 2 – 0 mağlup olarak elenmişti. O dönem deplasmanda oynanan maçta çıkan olaylar sonucunda kaleyi koruyan şu anki teknik direktör Şenol Güneş'in kafası yarılmıştı.

YABANCI OYUNCU AĞIRLIKLI BİR KADRO SAHADA OLACAK

Zorlu karşılaşma öncesi en önemli silahlarından Burak Yılmaz ve Adrian'dan yararlanamayacak olan teknik direktör Şenol Güneş, kalabalık bir orta saha ile rakibini durdurmayı amaçlıyor. Savunmada yeni transfer Marek Cech ile birlikte 3 yabancıya görev vermeyi planlayan Güneş'in ekibinde en fazla 4 Türk oyuncuya yer verilecek. Tecrübeli teknik adam rakibini ileride Henrique ile vurup, Zokora ile yönlendireceği orta sahada baskı kurmayı planlıyor.

BAŞKAN ŞENER: "ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN HEYECANI ÇOK FARKLI"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İnter ile oynayacakları maçta istedikleri sonucu alıp gruplara iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Şener, rakibin gücünün farkında olduklarını ifade ederek, "Grupta İnter'in diğer takımlara oranla biraz daha üstünlüğü var. Ama yine de kolay maç asla yok. Deplasmanda oynayacağımız maçta istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nin heyecanı çok farklı. Bu heyecanı yaşadığımız günlerde mutlu sonuçları almak bizi çok daha havaya sokacaktır. Grupta 7 – 8 puan toplayan takımın bir üst tura çıkacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

HENRİQUE: "GOLLERİME DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

Bordo – mavili takımın gol silahı Paulo Henrique, İnter maçında da gollerine devam etmek istiyor. Henrique, İnter'in çok güçlü bir rakip olduğunu ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi hem kendinizi göstermek, hem de takımın gücünü ortaya koymak adına çok iyi bir fırsat. Bu fırsatı tüm takım olarak en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlıyoruz. Kimse ligdeki maça takılıp kalması, burası çok farklı bir yer ve herkes çok farklı bir Trabzonspor görecek" diye konuştu.

TRABZONSPOR TARAFTARLARI UYARDI

Trabzonspor'un İnter ile oynayacağı maç öncesi taraftarlara yönelik çağrıda bulunuldu. Buna göre bilet satışlarının bugün sona ereceği ve kulüp aracılığıyla internet üzerinden bilet alanların yarın saat 15.00'a kadar Milano'daki Boscolo Milano Otel'de kulüp yetkilisinden biletleri alabileceği ifade edildi. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada ayrıca, maça gelecek olan taraftarların mutlaka yanlarında pasaportlarını da bulundurmaları gerektiği ve maça en fazla 2 x 2 mt boyutlarında bayrak alınacağı ifade edildi.

PALERMO MORALLERİ BOZDU

Öte yandan Seria A'daki ilk maçında deplasmanda Palermo'ya 4 – 3 mağlup olan İnternazionale'de moraller bozuk. Trabzonspor'u mağlup ederek bu moral bozukluğunu atlatmak isteyen İnterli futbolcuların oldukça hırslı olduğu belirtildi. İtalyan gazeteleri de İnter'in, Trabzonspor maçını kendisini taraftarlara affettirmek adına çok iyi bir fırsat olarak gördüğünü vurguladı.

TRABZONSPOR'UN İNTER MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE

Tolga – Celustka, Giray, Glowacki, Cech – Serkan, Colman, Zokora, Sapara (Alanzinho) – Halil, Henrique

SAKATLAR: Barış Özbek, Barış Ataş, Tayfun Cora, Piotr Brozek

CEZALI: Adrian, Burak
Inter-Trabzonspor maçına İsveçli hakem
Milano şehrindeki Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanacak ve 14 Eylül Çarşamba günü TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek. Johannesson'un yardımcılıklarını Stefan Wittberg ile Magnus Sjöblom yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Daniel Stalhammar ve Johan Hamlin'in yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Michael Lerjeus.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder