Göztepe Karşıyaka maçı bilet fiyatları ne zaman satışa çıkıyor kaç lira

Gönderen Unknown

İzmir derbisinde Göztepe ile Karşıyaka Bank Asya 1.Ligin 2.Haftasında Atatürk stadında karşılaşıyor..Maça yoğun ilgi olması bekleniyor.Maçın bilet fiyatları açıklandı.
İşte Maçın Bilet Fiyatları..
Göztepe Kulübü’nün internet sitesinde yer alan açıklamada, 17 Eylül Cumartesi günü saat 20.30′da Atatürk Stadı’nda Karşıyaka ile oynanacak karşılaşmanın kapalı tribün biletlerinin 30 Lira, açık tribün biletlerinin 15 ve kale arkası biletlerinin 10 liradan satılacağı belirtildi.
İlk etap kapalı tribün biletlerinin yarın saat 13.00‘ten itibaren ”GözGöz Mağazaları”nda satışa sunulacağı, tüm biletlerin satışına ise pazartesi günü başlanacağı kaydedildi.
Açıklamada, rakip takım taraftarları için herhangi bir bilgi bulunmazken, Göztepe Futbol Direktörü Ali Gültiken, hafta içi yaptığı açıklamada, rakip takımın taraftarlarına verilecek bilet sayısı için Türkiye Futbol Federasyonunun yüzde 5′lik oranın geçerli olacağını bildirmişti.
göztepe karşıyaka bilet al,göztepe karşıyaka bilet fiyatları 12.09.2011,göztepe karşıyaka bilet satın al,göztepe karşıyaka maçı bilet satışı ne zaman,göztepe karşıyaka maçı biletix,göztepe karşıyaka maçı izle,göztepe karşıyaka maçı ne zaman,göztepe maç bileti satın al,karşıyaka maç bileti satın al
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder