Fenerbahçe – Orduspor maçı

Gönderen Unknown

Emre, Serdar ve Gökhan Gönül’ün ardından dünkü idmanda Sezer ve Cristian’ın sakatlanması moralleri bozdu.

Ligin ilk haftasında Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından devam eden F.Bahçe’de yeni transfer Ziegler ile Yobo takımla ilk idmanlarına çıkarken, yaşanan sakatlıklar can sıktı.
Antrenmanın son bölümündeki çift kale maçta sol üst adalesinin üst kısmına darbe alan Sezer Öztürk çalışmayı yarıda bıraktı. Kaleci Serkan’ın müdahalesiyle acı içerisinde yerde kalan genç oyuncu yapılan müdahalenin ardından tesislere girdi. Çİft kale maçın sonuna doğru Cristian’ın da belini tutması dikkat çekti.

Emre iyiye gidiyor
Bu arada A Milli Futbol Takımı’nın Kazakistan ile oynadığı maçta sakatlanan Emre’nin durumunun iyiye gittiği belirtilirken, gövdesinin sağ tarafında yumuşak dokuda ezilme ve kanama, kaburga kemiğinde ödem bulunan Gökhan Gönül’ün ise ağrılarının sürdüğü ve yoğun tedavi uygulandığı bildirildi. Serdar Kesimal’ın sağ ayak bileği dış bölgesindeki tendonda zedelenme ve ödem olduğu ve milli futbolcuya yoğun şekilde iğne tedavisi uygulandığı belirtildi.
Bienvenu Fenerium’dan 3 forma aldı
MALİ açıdan zor günler geçiren F.Bahçe’de yönetimin taraftara yaptığı ‘destek’ çağrısına futbolcular da katılmaya başladı. Sarı lacivertli kulübün İsviçre’nin Young Boys takımından transfer ettiği Kamerunlu forvet Henri Bienvenu dün Fenerium mağazasına giderek alış veriş yaptı. Sevgilisi Yvette ile birlikte mağazaya gelen 23 yaşındaki futbolcu, 2 adet çubuklu, 1 adet mavi-beyaz forma ile 1 şort ve 1 plaj terliği satın alarak 300 liralık ödeme yaptı. Bienvenu, Fenerium mağazasında çok sayıda taraftarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Emre: İşimiz her zamankinden zor
FENERBAHÇE’nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Nike’ın İstinye Park’taki mağazasında, yeni kramponu Nike Tiempo Legend IV Elite ve Süper Lig’de kullanılacak yeni futbol topu Nike T90 Seitiro’yu tanıttı. Süper Lig’de hafta sonu başlayacak yeni sezonda beklentisinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Fenerbahçeli futbolcu, sezonun geçen yıllara göre daha zor geçeceğini belirtti.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder