Fenerbahçe Orduspor Maçı Ne Zaman nerde Hangi Kanalda?

Gönderen Unknown

Fenerbahçe, 2011 - 2012 Spor Toto Süper Ligi'nin ilk haftasında Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda pas organizasyonları çalıştı. Oyuncular antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.
Oyunculardan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Recep Niyaz'ın tedavileri tesislerde devam ederken, Milli Takım'da bulunan oyuncular Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Miroslav Stoch ve Ümit Milli Takım'da bulunan Gökay Iravul ile The Next Generation Turnuvası'nda mücadele edecek Fenerbahçe U19 Takımı'nın kadrosunda yer alan Berk Elitez ile Erten Ersu da antrenmanda yer almadı.
Fenerbahçe Orduspor maçının hazırlıklarına 6 Eylül Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Saat 10.00'da başlayacak antrenman basına kapalı, 18.00'de başlayacak antrenman ise basına açık gerçekleştirilecek.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder