Fenerbahçe Orduspor maçı canlı izle ( canlı maç izle) Fenerbahçe Orduspor maçı lig tv izle

Gönderen Unknown

Tweet
Fenerbahçe Orduspor maçı canlı izle ( Lig tv canlı izle) Fenerbahçe Orduspor maçı canlı izle. Fenerbahçe Orduspor maçı izle. Fenerbahçe Orduspor ( canlı maç izle). Fenerbahçe Orduspor maçı lig tv'de ( canlı lig tv izle) Fenerbahçe Ordusor maçı canlı yayın anlatımı. Fenerbahçe Orduspor maçı izle ( 12 Eylül 2011 Pazartesi) . Fenerbahçe Orduspor maçı lig tv izle.
Fenerbahçe Süper Lig'de 2011 - 2012 sezonunun ilk maçına Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadında 12 Eylül 2011 Pazartesi günü Saat: 20.00'da karşı karşıya gelecek.
Süper Toto Süper lig bu hafta sonu başlıyor. Süper Lig'in ilk maçında Fenerbahçe Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadında Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Orduspor maçı Lig tv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe Orduspor maçı detaylar.

FENERBAHÇE A.Ş.



Maç Kodu: 1009
 FB ŞÜKRÜ SARACOĞLU - İSTANBUL (SEYİRCİSİZ) 
 YUNUS YILDIRIM(Hakem)
 BAKİ TUNCAY AKKIN(1. Yardımcı Hakem)
 MUSTAFA EMRE EYİSOY(2. Yardımcı Hakem)
 İLKER MERAL(Dördüncü Hakem)

 AHMET İBANOĞLU(Gözlemci)
 FAİK URBARLI(Temsilci)
 ADNAN TAŞDAN(Temsilci)
 MÜMTAZ ŞOĞUR(Temsilci)


ORDUSPOR

Orduspor Fenerbahçe maçı izle (canlı maç izle) Lig tv izle.Orduspor Fenerbahçe maçı Lig tv izle.Orduspor Fenerbahçe maçı canlı izle. Orduspor Fenerbahçe maçı canlı maç izle.Orduspor Fenerbahçe maçı Lig tv canlı izle.Lig tv Orduspor Fenerbahçe maçı...

Aykut Kocaman: Defansta sıkıntı var 
Orduspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman onbir oluşturmakta zorlanırken, en büyük sıkıntıyı defans bloğunu kurmakta yaşadığı öğrenildi.

Sarı-Lacivertli takımın yeni transferleri Bienvenu, Ziegler ve Yobo üçlüsünün fizik durumlarını antrenmanlarda gözlem altına alan Aykut Kocaman'ın orta saha kurgusunda sıkıntı yaşamadığı, defansın ortasında ise belirsizliklerin yaşandığı ortaya çıktı.

Yeni transferlerden Ziegler ve Bienvenu'nun antrenman eksiğinin bulunmadığı, Yobo'nun ise bir süredir çalışma yapmadığı için fizik olarak takım arkadaşlarından geride olduğu bildirildi.

Ziegler ve Bienvenu'nun antrenman eksiği bulunmazken, Sarı-Lacivertli takımla birlikte olmadıkları için uyum sorunu yaşamalarından endişe ediliyor.

Bu konuda Yobo'nun sorununun olmadığı belirtilirken, Aykut Kocaman'ın maçın oynanacağı pazartesi gününe kadar Yobo'ya yüklemelerde bulunup, Nijeryalı futbolcunun Orduspor karşılaşmasına yetişmesini sağlayacağı belirtiliyor.

Yobo maça yetişmezse Serdar Kesimal'ın sakatlığı yüzünden sıkıntı yaşayan Aykut Kocaman'ın defansı Bilica-Bekir ikilisinden oluşturması bekleniyor.

Yobo'nun maça yetişmesi halinde ise Aykut Kocaman'ı Yobo-Bilica ikilisine defansı teslim edeceği bildirildi.

Bu arada Fenerbahçe'nin İtalya'nın Juventus takımından kiraladığı İsviçreli futbolcu Reto Ziegler, sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti.
Fenerbahçe, Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti. Yeni transferlerden Kamerunlu milli futbolcu Henri Bienvenu'n da yer aldığı antrenman oldukça neşeli geçti.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 50 dakika süren antrenman öncesinde, Kocaman oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncular antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.


ANTRENMANDA NEŞELİ DAKİKALAR YAŞANDI 
Yeni transferlerden Kamerunlu milli futbolcu Henri Bienvenu'n da yer aldığı antrenmanda neşeli anlar yaşandı. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasında yeni transferlerden Henri Bienvenu topu kaptırınca antrenmanda neşeli anlar yaşandı. Kaptab Alex de Souza, topu kaptıran Bienvenu'nun sırtına binerken, diğer oyuncular da Bienvenu'nun kulağına dokunarak, kulak kızartmaca oynadılar.

Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Recep Niyaz'ın tedavileri tesislerde devam ederken, sağ ayak bileğinde ağrıları olan Serkan Kırıntılı çalışmalarını salonda sürdürdü. 
Antrenmana Milli Takım'da bulunan oyuncular Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Miroslav Stoch ve Ümit Milli Takım'da bulunan Gökay Iravul ile The Next Generation Turnuvası'nda mücadele edecek Fenerbahçe U19 Takımı kadrosunda yer alan Berk Elitez ile Erten Ersu katılmadı.

Sarı-lacivertli takım, Çarşamba gününü izinli geçirecek ve çalışmalarını 8 Eylül Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30'da başlayacak antrenman basına açık gerçekleştirilecek.

Orduspor Fenerbahçe'den puan almak istiyor 
Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Metin Diyadin gözetiminde sürdürülen antrenmana tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ilk bölümünde koşu ve taktik ağırlıklı çalışan mor-beyazlı ekip, daha sonra dar alanda pas, yarı sahada çift kale maç ve şut çalışması yaptı.

Kulüp başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oluşturulan kadronun oldukça iyi olduğunu ve hazırlıkların da aynı ölçüde devam ettiğini söyledi.

Ligin iddialı takımları arasında yer almak istediklerini vurgulayan Türkmen, ''Rakibimiz çok zorlu, ancak biz de Orduspor olarak iyi bir kadro kurduk. İnşallah bu ligin en iddialı takımları arasında olacağız. Ligin ilk maçından iyi bir sonuç almayı istiyoruz. Futbolcularımıza ve teknik heyete her zaman olduğu gibi sonuna kadar güveniyorum. Biz bu maçtan alnımızın akı ile çıkıp, Ordu'ya en az bir puan ile dönmek istiyoruz. Bu maçta taraftarlarımızın dualarını bekliyoruz.''

Bienvenu sapa sağlam

KANARYA’NIN son transferi Henri Bienvenu, sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti.

Dün Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirilen kontrolde öncelikle kan değerleri alınan Kamerunlu yıldıza cerrahi, dahiliye, ağız-diş, kulak-burun-boğaz ve göz muayenelerinden sonra efor testi uygulandı. Tüm değerleri mükemmele yakın çıkan Bienvenu ile hastanede bulunan vatandaşlar da yakından ilgilendi. Daha ilk idmanında 3 gol atarak dikkat çeken yıldız futbolcu, “Buraya gol atmaya geldim. Süper Lig’in en golcü oyuncusu olmak için uğraşacağım. Atacağım gollerle takımıma galibiyetler kazandırmak istiyorum” dedi.

Son transferler ilk maçta 11’de

FENERBAHÇE’NİN transferin son iki gününde sözleşme imzaladığı Henri Bienvenu, Ziegler ve kiralık sözleşmesi yenilenen Yobo’nun Orduspor ile oynanacak ligin ilk haftasında takımda yer alacakları öğrenildi. Bu üç futbolcu henüz takım ile yeterli sayıda idmana çıkmamasına rağmen Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın takımdan ayrılan çok sayıda oyuncu olması nedeniyle yeni transferleri apar topar ilk 11’e aldığı belirtiliyor. Kanarya’da Ordu maçında Emre, Serdar Kesimal ve Gökhan Gönül forma giyemeyecekler. Defans bloğundaki sıkıntıyı aşmak isteyen Kocaman, Yobo’nun yanında Bilica ya da Bekir’den birisine şans tanıyacak.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder