Eskişehirspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle Lig Tv izle (justin tv)

Gönderen Unknown

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ligin iyi takımlarından Eskişehirspor'a konuk oluyor. Bu sezon iyi sonuçlar alan Eskişehirspor ile Beşiktaş maçı saat 20:00'de başlıyıcak. Eskişehirspor Beşiktaş maçını canlı izle Lig Tv  izle. Eskişehir Beşiktaş maçı izle Lig Tv Justin Tv canlı maç izle.Eskişehirspor Beşiktaş canlı izle Justin TV maç izle. Eskişehirspor Beşiktaş maçı canlı izle. Beşiktaş Eskişehir maçı izle. Eskişehirspor Beşiktaş maçı radyo dinle. Eskişehir BJK maçı canlı izle.
 
 

Eskişehirspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle

 
Eskişehirspor Beşiktaş maçı izle
hafta kazanç açılış maçında eksik rağmen Süper Lig takımı, çıkış uzakta son haftalarda son Beşiktaş, konuk Eskişehirspor'a olacak. Bu çok zorlayıcı maç Beşiktaş eski oyuncusu olacak Batuhan Karadeniz adıdır. Siyah-beyaz takım, Portekizli yıldız Quaresma büyük ölçüde gerçekleşecek yaralanma ve maçın kadrosu kaçtı. Nihat, Bobo, Ferrari ve Peygamber yaralanmaları diyor.

Eskişehirspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle 

Spor Toto Süper Lig'de 16. haftanın açılış maçında bu akşam Eskişehirspor ile karşılaşacak Beşiktaş, Eskişehir'e bugün geldi. BJK takımı bu maç öncesi bir çok sakat oyuncusu bulunuyor. Fovert hattındaki sakatlar yüzünde bu maça Beşiktaş Eskişehir maçına 17 kişilik takım kadrısuyla geldi.

Son 4 maçında, Eskişehirspor ligimizin şimdiye kadar takımın en çizmek kaybetti. kırmızı-şimşeklerin başarı puanları genellikle toplamak zor defansının. Saldırı çizgisi en önemli silahlarından biri olacak için Es-ES Sezer Öztürk aktivitesi, Bülent Uygun göstermek için bekleniyor. Ümit Karan bu maçta Eskişehir'in ayrı bir form uzun bir süre için takımın geri kalanı giyebilecek düzeyde geldi.
 

Eskişehirspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle 

CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder