Eskişehirspor 2-1 Beşiktaş maçı özeti golleri video 10 Eylül 2011

Gönderen Unknown

Eskişehir 2-1 Beşiktaş maçı izle, Eskişehirspor 2-1 Beşiktaş maçı 10 09 2011 izle, Bjk Es Es maçı, Eskişehir2 1- Beşiktaş maçı golleri izle, Beşiktaş Eskişehirspor maçı geniş özeti video
Süper Lig’in ilk haftanın açılış maçında Beşiktaş deplasmanda Eskişehirspor ile karşlaştı.Atatürk Stadı’nda oynanan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmayı başardı.Eskişehirspor’a galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Diego ve 83. dakikada Batuhan Karadeniz kaydetti. Beşiktaş’ın tek golü ise 45. dakikada Hugo Almeida’dan geldi.Oyuna girdikten 6 dakika sonra şık bir gole imza atan Batuhan Karadeniz, eski takımına sezonun ilk yenilgisini tattırdı.
Bu sonucun ardından Eskişehirspor sezona galibiyetle başlarken, Beşiktaş ise lige mağlubiyetle giriş yaptı. Önümüzdeki hafta Beşiktaş sahasında Ankaragücü ile, Eskişehirspor ise deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak.
Eskişehirspor karşısında Portekizli futbolcuların ağırlıklı olduğu bir kadro çıkartan Carvalhal, ilk 11′de Egemen Korkmaz ve Veli Kavlak’a da forma şansı verdi. Savunmada İbrahim Toraman ve Sivok oynarken; forvet hattında Almeida yer aldı. Süper Lig’de Eskişehirspor ile ilk maçına çıkan Michael Skibbe ise Kris Boyd’u yedek soyundurdu ve Mehmet Yıldız’ı sahaya sürdü. Yeni transferlerden Dede ve Kamara da Beşiktaş karşısında oynadı.

Eskişehir Golü erken buldu
Mücadeleye Eskişehirspor rakibine göre daha hızlı başlarken henüz 3. dakikada pozisyona girdi. Alper, defansın arkasına attığı topla Serdar’ı buluşturdu. Ceza sahası içine girip, kaleci ile karşı karşıya kalan Serdar’ın zayıf şutunda kaleci Cenk topu kolaylıkla kontrol etti. 19. dakikada Alper’in pasında Mehmet topla buluştu. Mehmet, meşin yuvarlağı Kamara’ya verdi. Müsait pozisyondaki Kamara’nın ceza sahası içinden attığı şutta meşin yuvarlak kalenin solundan auta çıktı.
İlk 20 dakikada gol sesi çıkmazken; 25. dakikada Diego’nun serbest vuruşu Egemen Korkmaz’a da çarparak gol oldu. Dede’nin düşürülmesi sonucu Eskişehirspor serbest atış kazandı. Topun başına gelen Diego’nun yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest atışta Beşiktaş defansında Egemen Korkmaz’a çarpan meşin yuvarlak kaleci Cenk’i yanıltarak ağlarla buluştu: 1-0
Almedia golü ilk yarı sonunda attı
Yenik duruma düşen Beşiktaş, özellikle sol kanatta Quaresma ve duran toplarda Fernandes ile atak geliştirse de sonuç alamadı. Rakip kalede pozisyon sıkıntısı çeken Beşiktaş’ın imdadına Hugo Almeida yetişti. 45+1. dakikada Kamara’nın hatasını değerlendiren İsmail, topu kaptı. İsmail ceza sahası içine soldan yaptığı ortada Almeida’nın şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. Müsait durumda olan Almeida bu hatayı affetmedi: 1-1
CARVALHAL VE SKIBBE’DEN TAKIMA MÜDAHALE
İkinci 45 dakikada iki takım da pozisyon bulmakta zorlanınca aynı dakikalarda değişikliğe gitti. 63. dakikada yeni transferi Veli Kavlak’ı oyundan alan Carvalhal, yerine bir diğer yeni transferi Mustafa Pektemek’i oyuna aldı. Skibbe ise 67. dakikada Mehmet Yıldız’ın yerine Batuhan Karadeniz oyuna girdi.
Çift forvete dönen Beşiktaş’ta Mustafa ve Almeida ikilisi ilerde görev yaparken, 70. dakikada Manuel Fernandes’in ara pasına hareketlenen Almeida’nın plasesinde açısını kapatan Ivesa kritik bir kurtarış yaptı. 77. dakikada ise bu kez Veysel Sarı ile Eskişehirspor gole yaklaştı. Sağ kanattan aldığı topla ceza alanına yanaşan Veysel Sarı çok sert vurdu; ama şutu direk dibinden auta çıktı.
BATUHAN KARADENİZ’DEN ŞIK BİR GOL!
Eskişehirspor karşısında geçtiğimiz sezonki kemik kadrosunda birkaç değişikliğe giden Beşiktaş, rakibi karşısında oldukça zorlanan ve pozisyon bulmakta zorlandı. 77. dakikada Erkan Zengin’in yerine oyuna giren eski Beşiktaşlı futbolcu Batuhan Karadeniz ise 83. dakikada güzel bir gol kaydetti. Tello’nun şık pasında topla buluşan Batuhan pasını Serdar’a iletti. Yere düşen Serdar son anda Batuhan’a tekrar pasını verdi. Batuhan ce zalanı solundan ters köşeye müthiş bir plase vurdu ve takımını bir kez daha öne geçirdi: 2-1
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder