Eskişehir Beşiktaş Süper Stadyum maç özeti golleri izle

Gönderen Unknown

Eskişehir 2 Beşiktaş 1 maç sonucu.Beşiktaş geçen yıl hayal kırıklığı kapalı lig, yeni sezona kötü başladı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Carlos Carvalhal yönetimi, 2-1 yenilgi ise Eskişehirspor’a oldu. Maçın başından son düdüğü kadar oyunu sert bir Beşiktaş Ricardo Quaresma futboluyla bir kötü bir reaksiyon sergiler. Es ES Batuhan’ın hedefleri, Diego ve kazanmak ise Almeida kaydetti Kartal teselli sayısı.
Uzaklıkta Beşiktaş Eskişehirspor ile karşılaştırıldığında ilk haftasında Spor bahisleri Süper Ligi açılış maçında,. Atatürk Stadyumu mücadeleyi ev sahibi maçı 2-1 kazandı oynadı. Eskişehirspor’a Diego ve Batuhan Karadeniz kazanmak Goller söyledi. Kartal, Hugo Almeida tek golü oldu. Şık, eski takımının bu sezon tattırdı ilk yenilgisi attı ve Batuhan 6 dakika sonra oyun girdi.
Eskişehirspor rekabet, henüz pozisyona rakibiniz 3 dakika daha daha hızlı başlatmak için. Topu savunmanın arkasına atılan Alper Serdar ile bir araya geldi. Zayıf bir kaleci kaleci Cenk Serdar ile karşı karşıya kalan topu kolaylıkla kontrol edildi. Goller ilk 20 dakika içinde onlardan geldi. Dede, 25 Eskişehirspor azalmanın bir sonucu olarak serbest atış kazandı. 1-0: Diego, yaklaşık 30 metre serbest tarafından kullanılan topun ağları egemen Korkmaz’a araya geldi başına isabet deri yuvarlak kaleci Cenk’i yanıltmak atmak. Hugo Almeida yardımcı olması için siyah-beyazlar sarılı kale rekabetçi konumunu büyüdü. İsmail değerlendirerek 45 +1′ Kamara’nın hata, topu kaptı. 1-1: Almeida şutlarına soldan ceza sahasına ortasında topu ağları vurdu.
Ikinci 45 dakikada bir pozisyon bulma Driven to dakika içinde her iki takım aynı değişiklik gitti. 70. Arama Fernandes Almeida pasına plasesinde Ivesa kritik kaydeder yapılan kapanış dakika açısı harekete geçirdi. Veysel Sarı, bu kez 77′de Eskişehirspor hedefleri ile yaklaştı. Veysel sağ kanattan ceza sahasına yaklaşırken topu çok sert vurdu, ancak doğrudan auta alt dışarı vurdu. Beşiktaş eski yerine oyuna giren Batuhan Karadeniz Erkan Zengin’in 77′de, ince bir 83′te attı. Topu şık pasında Tello’nun Batuhan tanışın Serdar’a pasını iletti. Serdar yere düşen, Batuhan’ın son dakikada gördü. Batuhan ceza sahası sol tarafında ters köşesine vurdu ve harika bir dizi plasebo Puan: 2-1.
Ikinci Skibbe’nin Beşiktaş zaferi
Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş karşı ikinci bir zafer. 2008-09 sezonunun başında görev yaptı Galatasaray’ın Alman çalıştırıcısı, Beşiktaş 4-2 mağlup eden Sarı-Kırmızılı ekip, Süper Lig’de 21 hafta süren macera. Karşısında tekrar Siyah-ve-beyazlar yeni sezon başında Skibbe, Eskişehirspor’un kazanmak için bu sefer bildirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü, Batuhan’ın da hedef sevdim tarafından yapılan karşı iyi mücadele yaşadığını anlatan dedi.
Carvalhal, anlamadıkları yenilgisi
Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, 2-1 Eskişehirspor yenilgisi ilginç açıklamalar yaptı. Portekizli hoca, “birincisi biz ilk 45 dakika sıkıntılardı canlı maç üç bölüme ayrılmalıdır. Rakipten basınç yedik. Ikinci yarısında baş, İkinci Biz bütün oyunu domine etmeye gelmişti. Oyun, biz yönetmenliğini Mustafa Pektemek’in içine Üçüncü, giriş oyunun kontrolünü kaybetti. Defansımızın atılan topların arkasında olduğunu anlamıyorum ne tepki göstermektedir “dedi. Eskişehir Guti’nin Carvalhal getiren İspanyol yıldız, ilerleyen dönemde kullanmak için söyledi.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder