Bayern Münih 5-3 Milan maç özeti izle penaltıları golleri 26 Temmuz 2011

Gönderen Unknown

Almanya’da Allianz Arena’da düzenlenen Audi Cup 2011′in ikinci maçında ev sahibi Bayern Münih ile İtalya Ligi’nin son şampiyonu Milan karşı karşıya geldi. 90 dakikası berabere biten karşılaşmanda Bayern Münih penaltı vuruşları sonrasında Milan’ı 5-3 mağlup ederek finale yükseldi.Karşılaşmanın 4. dakikasında Milan, İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic ile öne geçti. Golden sonra Bayern Münih oyunun kontrolünü eline aldı. Sahasında oynadığı maçta etkili ataklar geliştiren Bayern Münih, 35. dakikada Toni Kroos’un golüyle durumu 1-1 yaptı ve soyunma odasına bu skorla gidildi.
Penaltı vuruşlarında Milan adına topun başına gelen Genoa’dan yeni transfer Alberto Paloschi meşin yuvarlağı dışarı gönderdi. Milan’ın son penaltıyı kaçırmasının ardından topun başına geçen Bastian Schweinsteiger vuruşu gole çevirdi ve Bayern Münih’i finalist yaptı.
Audi Cup finalinde Bayern Münih, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 21.45′te, Internacional’i penaltılarda safdışı bırakan Barcelona ile final maçına çıkacak. Milan ise Internacional ise aynı gün 19.15′te üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder