F.Bahçe Taiwo'yu almak için devrede

Gönderen Unknown

F.Bahçe Taiwo için devrede



Fenerbahçe defansını Taye İsmaila Taiwo ile güçlendirmek istiyor

Fenerbahçe, Marsilya'da muhteşem işler yapan Nijeryalı fırtına sol beki yakın takibe aldı. Fransızlar Fenerbahçe'nin 7 milyon Avro ödemeye hazır olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe, Avrupa futbolunun en önemli sol kanat savunucularından Taye İsmaila Taiwo'yu transfer etmek için kolları sıvadı. Fransız football.fr'deki habere göre yedinci sezonunu geçirdiği Marsilya ile bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki yıldız futbolcu için Fenerbahçe'nin tam 7 milyon Avro ödemeye hazır olduğu bildirildi.

Haberin detayında, Taiwo'nun peşinde Tottenham'ın da olduğu belirtilirken, "Marsilya, F.Bahçe'nin teklifini kabul etmeye hazır" denildi. 2005 Dünya Gençler Şampiyonası'nda Messi ve Mikel'in ardından en iyi 3. oyuncu seçilen Taiwo, 2006'da ise 'Afrika'nın En İyi Genç Yıldızı' ödülünü aldı. Müthiş fizik gücü, sürati ve sert şutlarıyla tanınan Taiwo, 28 Kasım 2007'de Beşiktaş'ın Marsilya'yı 2-1 yendiği Devler Ligi maçında siyah-beyazlılara 40 metreden gol atmıştı. Taiwo, Marsilya'da bir dönem Niang'la sol kanadı paylaşmıştı.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder