Ezgi İle Şifalı Yemekler programı izle 21 aralık salı

Gönderen Unknown

Sempatik sunucu Ezgi Sertel’in sunuculuğunu yaptığı  Ezgi İle Şifalı Yemekler’de bugün detoksla ilgili bütün bilgiler ekrana getirilecek. Programa Detoks Uzmanı Gül Kaynak konuk olacak. Kaynak, detoks ve sağlıklı yaşama dair önerileriyle izleyicilerle birlikte olacak.
Sağlıklı yaşama ve sağlıklı beslenmeye dair bilgilerin anlatıldığı Ezgi ile Şifalı Yemekler’de bugün yine çok önemli konular ele alınacak. Detoks Uzmanı Gül Kaynak, sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda izleyenlere çok önemli bilgiler aktaracak. Detoks diyetinin ilk gününde nasıl bir menü tercih edilmeli? Detoksta hangi besinler kesinlikle yasak? Detoks öncesi nasıl bir hazırlık yapılmalı? Detoks diyetinin ikinci gününde neler yiyebiliriz? Detoks yaparken nelere dikkat etmek gerekli? Detoks diyetinin son günü hangi yemekler yenebilir? Karaciğerinize parfüm sıkar mısınız? Karbonatlı su ile zayıflanır mı? Stres yaşlanmayı ne kadar hızlandırır? Kaliteli ve sağlıklı yaşam için uzak durulması gereken besinler nelerdir? Çocuklar için detoks varmı? Karaciğeri temizleyen sebzeler hangileridir? Karaciğer yağlanması hangi hastalıkların habercisidir? Kanser hastaları detoks yapabilir mi? gibi merak edilen, zihinlere takılan pek çok konuda detaylı bilgiler Salı günü Ezgi ile Şifalı Yemekler programında konuşulacak.
Ekranların sevilen sunucularından Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelen Şifalı Yemekler hafta içi her gün 13.50’de canlı yayınla Kanal 7’de. Lezzetten uzak kalmadan sağlıklı beslenmenin yolu Ezgi İle Şifalı Yemekler’de. Sakın kaçırmayın!
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder