İstanbul BB Galatasaray CANLI...

Gönderen Unknown

İstanbul BB Galatasaray CANLI

11 Eylül 2011 Pazar 10:37
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında İstanbul BB sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. İstanbul BB Galatasaray maçını canlı olarak Lig tv'den izleyebilir ve İstanbul BB Galatasaray maçını canlı olarak gazete5.com'dan takip edebilirsiniz...
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanına konuk oluyor.
Spor Toto Süper Lig ilk hafta maçında Galatasaray deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile sezonu açıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetecek. Saat 20:00'de başlayacak maçı Lig TV naklen yayınlayacak. Maçı canlı olarak gazete5.com adresinden takip edebilirsiniz...

TERİM'İN FORVET SIKINTISI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı ile ilk maçına çıkacak olan Galatasaray'da forvet hattında sıkıntı yaşanıyor.

İsveç Milli Takımı'nın San Marino ile oynadığı maçta arka uyluk adalesinden sakatlanıp, maçı yarım bırakan Elmander'in bu durumu teknik direktör Fatih Terim'in bütün hesaplarını bozdu. İBB maçına Baros-Elmander ikilisi ile başlamayı planlayan Terim, bu sakatlıkla zorda kaldı. Sercan Yıldırım'ın da formsuzluğu eklendiğinde Terim'in elinde Baros'un yanında Kazım Kazım'dan başka alternatif de bulunmuyor.

İBB'DE GELEN 8, GİDEN 11...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor yeni sezon öncesi kadrosuna 8 futbolcu katarken, 11 oyuncu da takımdan ayrıldı. İstanbul temsilcisi Kamil Zayatte, Doka Madureira, Taner Yalçın, Eren Aydın, Ömer Can Sokullu, Edin Visca, Pierre Webo ve Metin Akan'ı renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi.

İbrahim Akın, İskender Alın, Herve Tum, Gökhan Kaba, Hasan Ali Durtuluk, İbrahim Akdağ, Aykut Sevim, Serhat Akyüz ve Barbosa ile yollarını ayıran turuncu-lacivertli takımda kiralık olarak forma giyen Filip Holosko ile Ergün Berisha da takımlarına döndü.

MUHTEMEL 11'LER...

İSTANBUL B.B.
Hasagiç
Marcin
Metin
Efe
Ekrem
Rizvan
Holmen
Zayatte
Visca
Tevfik
Webo

GALATASARAY

Muslera
Ujfalusi
Gökhan Zan
Servet
Çağlar Birinci
Eboue
Melo
Selçuk İnan
Sabri
Kazım
Baros

TERİM 2731 GÜN SONRA...

2011-12 sezonu başında yeniden Galatasaray'ın başına geçen Fatih Terim, bu hafta oynanacak İ.B.Belediyespor maçıyla 2731 gün sonra sarı-kırmızılı takımın başında lig maçına çıkmış olacak. Fatih Terim en son 20.03.2004 tarihinde Ç.Rizespor karşısında Galatasaray'ın başında teknik direktör olarak görev yapmış karşılaşmayı 2-1 mağlup bitirmişti.  Fatih Terim görevinin başında son maçını Atatürk Olimpiyat stadında çıkmıştı. Fatih Terim iki farklı dönemde Galatasaray'ın başında toplam 196 Süper Lig maçında görev almıştı. Fatih Terim bu 196 maçta 130 galibiyetle %66 galibiyet oranı yakalamıştı.

BAROS İBB SEVER

Galatasaray'ın son 3 sezondaki en golcü oyuncusu olan Milan Baros, İ.B.Belediyespor'a karşı Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 6 gol kaydetti. 2008-09 sezonunda İ.B.Belediyespor'a karşı 2 maçta 1 gol atan Milan Baros, 2009-10 sezonunda 1 maçta 1 gol kaydederken geçen sezon da Galatasaray'ın İ.B.Belediyespor'a iki maçta attığı 4 golü de kaydeden isim olmuştu.

İBB İLK HAFTA KAYBETMEYİ SEVMİYOR

İ.B.Belediyespor ilk hafta maçlarını üç büyüklerle oynadığı 2 sezonda da yenilmedi. 2007-08 sezonunda Fenerbahçe'yi Atatürk Olimpiyat stadında 2-0 yenen İ.B.Belediyespor, 2009-10 sezonunda Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat stadında 1-1 berabere kalmıştı. İ.B.Belediyespor diğer iki sezonda ise ilk hafta maçlarında Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalırken Kayserispor'a 2-0 mağlup olmuştu.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder