Denizlispor – Göztepe maç özeti izle golleri

Gönderen Unknown

Bank Asya 1. Lig’de 2011-2012 sezonunun açılış maçı bugün oynanacakSüper Lig’i hedefleyen iki takım Denizlispor ile Göztepe saat 20.30′da kozlarını paylaşacak, futbol heyecanı yeniden başlayacak..

Şike soruşturması nedeniyle uzun süredir saha dışı olaylarıyla gündemde olan Türk Futbolu’nda bugün özlem bitiyor. Bank Asya 1. Lig’de 2011-2012 sezonu iki Ege ekibi Denizlispor ile Göztepe’nin maçıyla başlıyor. Atatürk Stadı’nda 20.30′da başlayacak mücadeleyi Özgüç Türkalp yönetirken, TRT 3′ten de naklen yayınlanacak. En son
  
2002-2003 sezonunda Süper Lig’de karşılaşan iki ekip, daha önce 24 kez karşı karşıya gelirken, Denizlispor rakibini 14 kez mağlup etti, Göztepe ise 4 defa sahadan galibiyetle ayrıldı.  
 
Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini belirtirken, “Yeni sezon öncesi yönetim özverili çalışarak güçlü bir takım oluşturdu. Oyuncularımız da bu çalışmanın karşılığını sahada iyi mücadele ederek verecektir. Bundan hiç şüphemiz yok. Bu sene yüzde yüz şampiyonuz. Yüzde bir bile kötü ihtimali düşünmüyoruz. Ben ve oyuncularım bunu kanıtlayacağız” dedi.
Hocalardan iddialı sözler
Göztepe’nin hocası Özcan Kızıltan ise şunları söyledi: “Başlangıçlar her zaman önemlidir ve nasıl başlarsanız öyle devam eder. Sezona ligin en güçlü rakiplerinden biriyle başlayacağız. Kaliteli bir kadroya sahip olan Denizlispor, taraftar desteğiyle de avantajlı olacak. Ancak biz de büyük hedefler koyduk ve sezon sonunda Süper Lig’e çıkmayı planlıyoruz. Denizlispor’u yenerek de ne kadar iddialı olduğumuzu göstereceğiz” açıklamasında bulundu.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 0 yorum... read them below or add one }

Yorum Gönder