Hür Adam fragmanı (Said Nursi yeni film teaser - film izle)

Gönderen Unknown

hur-adam-fragmani-said-nursi-yeni-film-teaser-film-izle

Hür Adam filmi fragmanı yayınlandı. Bediüzzaman Said-i Nursî�yi dizi ve sinema oyuncusu Mürşit Ağa Bağ canlandırıyor.
Senaryosu Mehmet Tanrısever, Mehmet Uyar ve Ahmet Çetin’e ait olan ve Mehmet Tanrısever’in yönettiği Said Nursi'nin hayatını ele alan “Hür Adam” filminin  çekimleri ve montajı tamamlandı. Hür Adam'ın merakla beklenen fragmanını Haber 7 yayınladı.

Çekimleri yaz aylarında İstanbul ile Burdur’da gerçekleştirilen filmde Bediüzzaman Said-i Nursî’yi dizi ve sinema oyuncusu Mürşit Ağa Bağ canlandırıyor. Sinema severlerin yakından tanıdığı ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez ise bekçi karakteriyle kötü adam rolünde.

ATATÜRK İLE GÖRÜŞME

Fragmanda en dikkat çeken sahne ise Said Nursi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'le görüşmesi.  Mustafa Kemal'in Meclis'teki odasında yapılan görüşmede bacak bacak üstüne atmış vaziyette Mustafa Kemal Paşa'yı dinleyen Said Nursi, bir sonraki sahnede ise sinirli bir şekilde ayağa kalkıp odadan çıkarken, Atatürk de yerinden doğrularak "Hoca! Hocam..." diye sesleniyor.

7 Ocak 2011'de vizyona girecek olan filmin fragmanı Cuma gününden itibaren sinemalarda da gösterime sunulacak.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

{ 1 yorum... read them below or add one }

Adsız dedi ki...

Değerli site yöneticisi sitenizdeki makaleleri sürekli okuyor ve takip ediyorum yazılarınızı çok özgün buluyorum. Özel baser akşam lisesi firması olarak başarılar dilerim.

Yorum Gönder